Ο πιο premium προορισμός των βορείων προαστίων καλωσορίζει τo εμβληματικό ελβετικό brand Valmont. Κυρίαρχη στις αντιγηραντικές θεραπείες από το 1985, η Valmont, o «Μάγος του Χρόνου», διαιωνίζει τη μοναδική τεχνογνωσία των ελβετικών κυτταρικών καλλυντικών με ασύγκριτα αποτελεσματικές θεραπείες περιποίησης, με υψηλές αποδόσεις και άμεσα, μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι απολαυστικές, λεπτές υφές των συνθέσεων της Valmont, με high-tech συστατικά όπως τα Λιποσώματα DNA και RNA, το πεπτιδικό κοκτέιλ και το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τριπλό DNA σολομού, διεισδύουν άμεσα στην επιδερμίδα και σβήνουν τα σημάδια του χρόνου.

Το νέο σημείο της Valmont μάς αποκαλύπτει τον κόσμο της πολυτελούς ελβετικής μάρκας που διακρίνεται για την τεχνογνωσία στον τομέα του skincare και της αντιγήρανσης. Μόνο εκεί θα βρείτε όλες τις σειρές περιποίησης προσώπου ανάλογα με την ανάγκη της επιδερμίδας σας. Επιλέξτε ανάμεσα στην ποικιλία των προϊόντων για τις σειρές Sensitive, Cleansing, Firmness, Lifting, Glow, Hydration, Energy και Intensive, και γνωρίστε τις εμβληματικές αρωματικές συλλογές της εταιρίας Storie Veneziane και Collezione Privata.

Extra tip! Στο νέο corner της Valmont στο attica Golden Hall, προσφέρονται υπηρεσίες συμβουλευτικής, δημιουργώντας μία tailor-made προσέγγιση που καθιστά κάθε επίσκεψη μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς.

      Τα must-have!

Νέα σειρά V–Firm

Ελαστικότητα, Πυκνότητα & Σφριγηλότητα!

Bring the Bounce Back! Το νέο τελετουργικό της Valmont είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένο στην επαναφορά της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Η σειρά V–Firm περιλαμβάνει τρία προϊόντα υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνονται στη διπλή πρόκληση της άνεσης και της αισθητικότητας: V-Firm Serum, V-Firm Cream και V-Firm Eye.

Elixir des Glaciers

«Γιατί η ομορφιά αξίζει ένα έργο τέχνης»

Η «masterpiece» σειρά της Valmont! Τα εργαστήρια Valmont κατάφεραν να ενσωματώσουν σε μία συλλογή προϊόντων την επιτομή της ελβετικής τεχνολογίας καλλυντικών μαζί με την αίσθηση της απόλυτης πολυτέλειας.

Η Τέχνη και η Ομορφιά συναντιούνται στη σειρά l’Elixir des Glaciers, σε τρεις σειρές που βασίζονται στα τρία βασικά στοιχεία της φύσης: γη, αέρα και νερό. Precious Collection: συνδυάζει την εμβληματική τριπλή σύνθεση Valmont (Τριπλό DNA, Λιπόσωμα RNA και νερό παγετώνων) με επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα. Majestic Collection: τα τρία βασικά παράγωγα των μελισσών – βασιλικός πολτός, πρόπολη και μέλι συνδυάζονται με το Λιπόσωμα DNA, δημιουργώντας το σύμπλοκο Essence of Bees, μία διεθνώς κατοχυρωμένη αντιγηραντική φόρμουλα της Valmont. Marvellous Collection: Μία παγκόσμια καινοτομία της Valmont που αξιοποιεί το πολύτιμο DNA οξύρρυγχου που εμποδίζει την ελαστάση, το ένζυμο που υποβαθμίζει τη φυσική ελαστικότητα του δέρματος.

Storie Veneziane

Κοσμήματα της Όσφρησης

Στο νέο corner της Valmont ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει η signature συλλογή αρωμάτων Storie Veneziane, η οποία «συστήνει» τη μαγεία της βενετσιάνικης αρωματοποιίας.

Η φιάλη κάθε αρώματος προσιδιάζει σε έργο τέχνης, αποτίνοντας φόρο τιμής στην παραδοσιακή τεχνική με φύσημα γυαλιού από το νησί του Μουράνο.

Ανακαλύψτε τα σημεία ομορφιάς Valmont:

Boutique Valmont στο ξενοδοχείο King George | Valmont corner στο attica City Link & attica Golden Hall | Online στο e-shop www.atticadps.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below