Η 44χρονη ηθοποιός κατάφερε αυτή τη σεζόν να γίνει το πρόσωπο που συζητάμε όσο κανένα άλλο, υιοθετώντας για χάρη της ταινίας Fast & Furious 9 στην οποία πρωταγωνιστεί, ένα νέο κούρεμα, το πιο αμφιλεγόμενο μάλιστα σύμφωνα με πολλούς.

Η Charlize Theron τόλμησε να κάνει μια πολύ εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της, που λίγες γυναίκες θα μπορούσαν και αποχωρίστηκε το καρέ, για να αποκτήσει ένα bowl cut, εμπνευσμένο από την εποχή των ‘90s και την Linda Evangelista.

Την επιμέλεια αυτού του νέου της look ανέλαβε ο hairstylist Adir Abergel, ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Νιώθω πάντα τόσο ευλογημένος που συνεργάζομαι με αυτόν τον εξωφρενικά ταλαντούχο άνθρωπο. Έμπνευση πήρα από τη φωτογράφιση που είχε κάνει ο Peter Lindbergh με τη Linda Evangelista, στις αρχές της δεκαετίας των 90s…Αυτή η εικόνα της  Linda Evangelista και της Cindy Crawford βρίσκεται στο μυαλό μου για πολύ καιρό».

Και ενώ η συνολική εικόνα της χολιγουντιανής ηθοποιού είναι εκθαμβωτική και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια, σίγουρα θα σκέφτηκες, ότι στην περίπτωση που κάνεις κι εσύ το βήμα προς αυτήν την αλλαγή, υπάρχει πιθανότητα να δυσκολευτείς ή να περιοριστείς με το χτένισμά σου.

Η εμφάνισή της όμως σε event στο The Four Seasons Hotel του Los Angeles τις προηγούμενες ημέρες, έρχεται να αποδείξει το ακριβώς αντίθετο και να σε πείσει να πεις το «ναι» στο bowl cut, τη μεγαλύτερη πρόταση για το κούρεμα της σεζόν.

SplashNews.com

Το χτένισμα επιμελήθηκε ο ίδιος hairstylist, που τόνισε ακόμα περισσότερο τον ανδρόγυνο δυναμισμό του κουρέματος, κάνοντας μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και εφαρμόζοντας την slick back τεχνική, που συνήθως βλέπουμε στα μαλλιά των αντρών.

Getty Images

SplashNews.com