Μπορεί το να παρακαλουθώ τα beauty trends να είναι μέρος της δουλειάς μου, αλλά η -πικρή- αλήθεια είναι ότι αφιερώνω ένα σημαντικό μέρος του ελεύθερου χρόνου μου στο να σκρολάρω στο Instagram και να αποθηκεύω beauty looks. Κάτι το οποίο παρατηρώ διαρκώς είναι ότι όλοι οι A-list celebrities μοιάζουν να έχουν την ίδια χαρακτηριστική και εκτυφλωτική -τολμώ να πω- λάμψη. Ίσως «το αστέρι» τους να καθρεφτίζεται στα ζυγωματικά τους. Ή ενώ τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, ίσως μπορούν να αγοράσουν τα καλύτερα highlighters της αγοράς.

Κατέληξα στο δεύτερο και έτσι ανακάλυψα τα 3 πιο αγαπημένα προϊόντα λάμψης του Hollywood:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Barose (@nickbarose) on

1. Teint Idole Custom Drops Liquid Highlighter, Bronze, Lancôme
Αυτό το highlighter ήταν το μυστικό πίσω από το ultra-glamorous μακιγιάζ της Lupita Nyong’o στα Όσκαρ. O makeup artist της, Nick Barose, άπλωσε με ένα νωπό σφουγγαράκι μακιγιάζ και ταμποναριστές κινήσεις λίγο προϊόν στα μήλα της ανεβάινοντας προς τα ζυγωματικά της. Μπορείτε και εσείς να κάνετε ακριβώς το ίδιο ή εάν θέλετε μια ήπια γενική λάμψη σε όλο σας το πρόσωπο, μπορείτε να αναμίξετε λίγες σταγόνες στο foundation σας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

2. Dew Drops Coconut Gel Highlighter, Fantasy, Marc Jacobs Beauty
Όταν ο makeup artist της Beyoncé αποκαλύπτει τα προϊόντα που χαρίζουν στην Queen B τη χαρακτηριστική λάμψη της, όλοι κρατάμε σημειώσεις. Έτσι λοιπόν, μάθαμε ότι ορκίζεται στο highlighter σε gel μορφή της Marc Jacobs Beauty. Όπως αποκάλυψε, απλώνει μια μικρή ποσότητα στα ζυγωματικά και το κόκαλο της μύτης της και ύστερα ανέμειξε λίγο στο foundation.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nathalie Emmanuel (@nathalieemmanuel) on

3. Mother of Dragons Highlighter Palette, Urban Decay
Η Kelsey Deenihan, η makeup artist πίσω από το beauty look της Nathalie Emmanuel στην πρεμιέρα του GOT, αποκάλυψε το προϊόν ομορφιάς που χάρισε υπέροχη λάμψη στα ζυγωματικά της. Δεν ήταν άλλο από την Game of Thrones παλέτα με highlighters. Για τη σκουρόχρωμη επιδερμίδα της τηλεοπτικής Μισαντέι, η makeup artist χρησιμοποίησε την πιο σκούρα απόχρωση της παλέτας.