Μπορεί στο μυαλό σου να έρχονται πολύ έντονα χρώματα όταν διαβάζεις για κάτι που σχετίζεται με το ουράνιο τόξο, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα, πως οτιδήποτε είναι εμπνευσμένο από αυτό το φυσικό φαινόμενο, δεν δείχνει elegant. Απόδειξη αποτελεί το μανικιούρ της Taylor Hill. Το διάσημο μοντέλο, το οποίο πρόσφατα πειραματίστηκε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια με το μήκος των μαλλιών της, παρουσίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το rainbow nail art των νυχιών της. Και ο λόγος που αυτό τράβηξε τις εντυπώσεις είναι γιατί πρόκειται για ένα μανικιούρ με gel το οποίο όπως σημείωσε δημιούργησε μόνη της!

«Κρυφό ταλέντο; Μπορεί να παίρνει λίγο παραπάνω ώρα αλλά απολαμβάνω να κάνω μόνη μου το μανικιούρ μου» έγραψε η ίδια δείχνοντάς τα νύχια της στην κάμερα. Κάθε ένα από αυτά, έχει διαφορετικό χρώμα. Στο ένα της χέρι, η Taylor Hill συνδύασε αποχρώσεις του κόκκινου με το ροζ και το πορτοκαλί χρώμα, ενώ στο άλλο χέρι, αποχρώσεις του μπλε με το πράσινο και το γκρι χρώμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Για το diy rainbow nail art, το μοντέλο προτίμησε επίσης να χρωματίσει μόνο τη μισή επιφάνεια των νυχιών της, ακολουθώντας την τάση των negative space nails.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below