Η άνοιξη καλεί για έντονα χρώματα και fun πειραματισμούς στο μακιγιάζ με το neon eyeliner και τα κοραλλί χείλη να πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019. Υπάρχει όμως μια ακόμη τάση στο μακιγιάζ, πολύ πιο neutral από αυτές, που αξίζει επίσης να υιοθετήσουμε φέτος την άνοιξη.

Μετά τα scrunchies και τα έντονα διακοσμημένα τσιμπιδάκια, η μόδα των 90s «χτυπά» και το μακιγιάζ με μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της δεκαετίας να κάνει δυναμικό comeback. Ο λόγος για το κλασικό supermodel look με τα καφέ-nude χείλη, το φυσικό foundation και τη σκιά να φτάνει μέχρι το κόκαλο των φρυδιών.

Getty Images

Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που γνώρισε τεράστια επιτυχία εκείνη τη δεκαετία, καθώς πολλά από τα μεγαλύτερα μοντέλα της εποχής, όπως η Cindy Crawford, η Linda Evangelista, η Naomi Campbell και η Kate Moss, το φορούσαν στις πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών, όπως ο Versace.

Για να φέρετε την τάση αυτή στο 2019, επιλέξτε ένα απαλό κραγιόν σε nude απόχρωση για τα χείλη και μην ξεχάσετε να κάνετε πολύ καλό blending στη σκιά.