Βλέποντας τις εμφανίσεις των διάσημων γυναικών, σίγουρα αναρωτιέσαι πως καταφέρνουν και διατηρούν το χτένισμά τους στη θέση του, ο κόσμος να χαλάσει. Τα μαλλιά τους μοιάζουν πάντοτε περιποιημένα, υγιή, λαμπερά, απαλά και τόσο λεία σαν να μην έχουν υποστεί ποτέ ούτε μια επεξεργασία ή ταλαιπωρία από εργαλεία styling. Ιδιαίτερα αισθητό γίνεται αυτό στην περίπτωση του χτενίσματος updo δηλαδή του κότσου που είναι πιασμένος ψηλά στο κεφάλι ή της αλογοουράς, όμως πίσω από αυτήν την τελειότητα υπάρχει ένα μυστικό.

Σύμφωνα με την hairstylist της Ashley Graham, Justine Marjan, για να κρατήσεις τα μαλλιά σου λεία και να αποφύγεις το φριζάρισμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κατά τη διάρκεια του styling, μια παλιά σου οδοντόβουρτσα αφού πρώτα την ψεκάσεις με ένα ειδικό προϊόν. “Χτενίζοντας” τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι περίπου τη μέση με την οδοντόβουρτσα μπορείς να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα και να ελέγξεις ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες ή τις φύτρες σου.

gettyimages

Μάλιστα, η Justine Marjan αποκάλυψε ότι είναι πιστή σε ένα μόνο προϊόν styling για κράτημα και συγκεκριμένα, το Tresemme Compressed Micro Mist Extend #4 Hold, του  hair brand που ήρθε και στην Ελλάδα, απευθείας από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να δημιουργήσεις το απόλυτο slick look, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below