Η πριγκίπισσα Diana πειραματιζόταν με τη μόδα, δοκίμαζε τις νέες τάσεις και τις συνδύαζε με  κλασικές επιλογές, εξελίχθηκε σε ένα style icon με διαχρονική αξία και όπως κάθε γυναίκα, είχε τα δικά της μυστικά ομορφιάς. Ενα από τα στοιχεία που τη χαρακτήριζαν ήταν το μακιγιάζ της, που την έκανε όμορφη και λαμπερή.

Σύμφωνα με την προσωπική της makeup artist, Mary Greenwell, η Diana ακολουθούσε πιστά κάποιους κανόνες που τις χάριζαν το picture-perfect πριγκιπικό look, το οποίο βασιζόταν στην απλότητα και στη θηλυκότητα.

«Η προσέγγιση δεν είχε να κάνει με τα trends στην ομορφιά, αλλά με τη δημιουργία ενός κλασικού, κομψού look», έχει πει χαρακτηριστικά η Mary Greenwell, η οποία έχει αποκαλύψει και το τρικ της Diana για νεανική όψη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

SplashNews.com

Βασική πινελιά στο μακιγιάζ της Diana ήταν το χρώμα υγείας και η λάμψη στα μάγουλα. Η Greenwell έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, πως για να δημιουργήσει αυτό το soft look, χρησιμοποιούσε πάντοτε blush σε κρεμώδη ή υγρή μορφή, το οποίο εφάρμοζε με την τεχνική του patting στο πρόσωπο της πριγκίπισσας και έπειτα το άπλωνε με τα δάχτυλά της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below