Αυτό το διάστημα υπάρχουν λιγότερα στρας και λάμψη στα προφίλ των αστέρων του Hollywood, μιας και κλήθηκαν και εκείνοι με τη σειρά τους να ακολουθήσουν τα αυστηρά μέτρα περιορισμού στο σπίτι, εξαιτίας της παγκόσμιας εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού. Παρόλα αυτά, οι celebrities εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους για να ασχοληθούν με δραστηριότητες που προηγουμένως δεν προλάβαιναν, να χαλαρώσουν αλλά και να έρθουν πιο κοντά με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Για να το καταφέρουν αυτό, χρησιμοποιούν φυσικά τη δύναμη των social media.

Μια από τις ηθοποιούς της ξένης σόουμπιζ που απολαμβάνει τις ημέρες που παραμένει στο σπίτι και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της ακόμα περισσότερο τώρα, είναι η Vanessa Hudgens. Η γοητευτική σταρ, που μας έχει συνηθίσει σε υπέρκομψες επίσημες εμφανίσεις, εξέπληξε ευχάριστα τους followers της, όταν δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram βίντεο αλλά και φωτογραφίες, στα οποία ποζάρει με το φυσικό look των μαλλιών της, κάνοντας κάθε γυναίκα να το ζηλέψει, αφού η Vanessa Hudgens διαθέτει τα πιο σέξι σγουρά μαλλιά που έχεις δει.

Οπως έγραψε η ίδια, δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα μαλλιά της. Τα άφησε απλώς να στεγνώσουν φυσικά μετά το μπάνιο και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και μας θύμισε καλοκαίρι!