Αντλώντας έμπνευση από τους πιερότους, τους naïve κλόουν του παλιού σινεμά και τους πίνακες ενός από τους σπουδαιότερους  ζωγράφους όλων των εποχών, του Paul Gauguin, ο σχεδιαστής Christopher John Rogers δημιούργησε μια εξαιρετική RTW συλλογή για τη σεζόν Fall 2020, η οποία αποτελείται από μοναδικά glam σύνολα, με έντονη παιχνιδιάρικη διάθεση που εξάπτουν τη φαντασία.

Η παρουσίαση της συλλογής πραγματοποιήθηκε στα Spring Studios, σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό σκηνικό με έναν τεράστιο πολυέλαιο πάνω από την πασαρέλα, ο οποίος μεταφέρθηκε για το σκοπό αυτό από τη Βαρκελώνη στη Νέα Υόρκη.

Ο σχεδιαστής ενθουσίασε με την ζωηρή παλέτα χρωμάτων που προτίμησε για τη δημιουργία της νέας του συλλογής, για τα γυαλιστερά υφάσματα, αλλά και για τα χτενίσματα που επέλεξε για να ολοκληρώσει τα looks των μοντέλων. Ένα από τα hairstyles που ξεχώρισαν ήταν το «Voluminous cloud» ή αλλιώς η πιο τολμηρή ίσως εκδοχή του afro που έχεις δει ποτέ έως τώρα.

Ορισμένα από τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα εμφανίστηκαν με χτένισμα που έκανε τα afro μαλλιά τους να έχουν πάρα πολύ όγκο, ενώ ήταν τόσο κρεπαρισμένα που στέκονταν σαν ένα σύννεφο στο κεφάλι τους. Υπεύθυνη για αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα ήταν η hairstylist Naeemah LaFond.