Ναι, θα μπεις στον χώρο και θα τον γεμίσεις με την ύπαρξη σου. Εκπέμπεις κάτι μοναδικό και αυτό δεν έχει σχέση αποκλειστικά με την εμφάνισή σου. Είναι ο τρόπος που θέτεις και κατακτάς τους στόχους σου, η αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι σε κάθε σου βήμα, το χαμόγελό σου, η αυθεντικότητά σου, η ιστορία σου.

Σήμερα μπορείς να «χτίσεις» και να ζήσεις όλα αυτά που οραματίζεσαι, κάνοντας τους πάντες να μην μπορούν να ξεκολλήσουν το βλέμμα τους από πάνω σου. Στην προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση όμως δεν πρέπει να αισθάνεσαι μόνη. Μπορείς να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που καταλαβαίνουν καλύτερα τις επιθυμίες σου, ξέρουν να καλύπτουν τις ανάγκες σου και  στηρίζουν τις αποφάσεις σου.

Avon, ο παγκόσμιος κολοσσός του κλάδου της ομορφιάς, που συνδέει τους ανθρώπους μέσω αυτής,μοιράζεται το πάθος και την εξειδίκευσή της στη σωστή αξίαεπαναπροσδιορίζοντας την ταυτότητά της με την νέα καμπάνια: «Watch Me Now – Δείτε Με Τώρα».

Η εμβληματική εταιρεία, η οποία μεταμορφώνει τις ζωές των γυναικών, είναι πιο δυνατή, πιο εξωστρεφής και αλησμόνητη όπως ακριβώς θέλεις να είσαι και εσύ. Αντλώντας έμπνευση από κάθε γυναίκα, προσεγγίζει διαφορετικά την ομορφιά και αναδεικνύει το σύγχρονο προφίλ της ως μία καινοτόμα και τολμηρή εταιρεία ομορφιάς, που μάχεται κατά των διακρίσεων.

Κάποιοι δεν είδαν την Avon να έρχεται, και τώρα δεν μπορούν να πάρουν το βλέμμα τους από πάνω της. Από μια εταιρία που πουλούσε αρώματα πόρτα – πόρτα, έγινε η εταιρία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις αρωμάτων στον κόσμο. Από τη δημιουργία μιας απλής κρέμας προσώπου έγινε η εταιρία που ανακάλυψε το σύμπλοκο Protinol. Από την εταιρία που έδωσε στις γυναίκες το δικαίωμα να κερδίζουν χρήματα πριν καν να έχουν το δικαίωμα της ψήφου, έγινε η εταιρία που δώρισε περισσότερα από 1 δις $ σε σκοπούς που αφορούν τις γυναίκες.

Η Avon καινοτομεί ξανά και συνεχίζει τη δυναμική της πορεία για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο μέλλον για κάθε γυναίκα, δίνοντας στη φωνή της έναν πιο αισιόδοξο, πιο θαρραλέο τόνο, ώστε να διεκδικήσει την ταυτότητά της και να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή  του εαυτού της , σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται.

Κλείνοντας τα 135 χρόνια της, η καμπάνια «Watch Me Now» μιλάει για την ομορφιά διαφορετικά, γιορτάζοντας την ανάδειξη όσων δεν πίστευαν ότι μπορούσαν, αναδεικνύοντας απροσδόκητες πτυχές της φιλοσοφίας της εταιρείας, των ανθρώπων της, του ακτιβισμού και των προϊόντων της, για τα οποία η Avon έχει λάβει περισσότερα από 750 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 300 βραβεία.

Το «Watch Me Now» είναι μια νέα οπτική απεικόνιση της ταυτότητας της εταιρείας και ανανέωση του λογοτύπου της, , ώστε να απευθύνεται, σήμερα, πιο αποτελεσματικά στα εκατομμύρια Μέλη και πελάτες της.

Η καμπάνια «Watch Me Now» παρουσιάζεται  παγκοσμίως σε όλα τα σημεία επαφής της Avon με τους καταναλωτές της από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της καμπάνιας «WatchMe Now» εδώ :https://www.youtube.com/watch?v=OUAYEci5hcw&feature=youtu.be

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below