Το σπίτι μας είναι το κάστρο μας και τα Blog Awards βάζουν τους φιναλίστ να μας δείξουν πως θα διακοσμούσαν το δικό τους με τη βοήθεια της ΙΚΕΑ!

Οι υποψήφιες για την κατηγορία Lifestyle Addict των Marie Claire Blog Awards 2018 και η μέντοράς τους, Λαβίνια Σταθάκη, βρέθηκαν τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο όπου και ξεκίνησε το challenge τους. Πρόκειται για τη δοκιμασία την οποία θα περάσουν οι διαγωνιζόμενες ώστε να αναδειχθεί η νικήτρια των Marie Claire Blog Awards 2018 στη συγκεκριμένη κατηγορία.  Οι διαγωνιζόμενες στη δοκιμασία είναι oι: Ευαγγελία Τσιορλίδα, Ηρώ Καλέμη, Ιλιάδα Κλάγκου, Λουκία Σανιδά, Μαρίλια Φραγγή και Εβελίνα Φραγγή.

Αρχικά η ομάδα συναντήθηκε στην είσοδο του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και έγινε η πρώτη γνωριμία των διαγωνιζομένων με τη μέντορα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατανομή των χώρων τους οποίους καλούνται να διακοσμήσουν οι ίδιες. Οι bloggers περιηγήθηκαν στους ήδη διακοσμημένους χώρους μέσα στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, έβγαλαν φωτογραφίες, γέλασαν, αντάλλαξαν απόψεις και διασκέδασαν δοκιμάζοντας βουτιές σε αναπαυτικούς καναπέδες και πόζες σε κομψά έπιπλα κήπου. Κυρίως όμως πήραν ιδέες από τα έτοιμα δωμάτια της ΙΚΕΑ τις οποίες θα αξιοποιήσουν στη διαμόρφωση του δικού τους χώρου. Οι υποψήφιες εξερεύνησαν κάθε είδους δωμάτιο εξονυχιστικά, ανοίγοντας ντουλάπες, συρτάρια και κουτιά ώστε να ανακαλύψουν τις διαφορετικές χρήσεις όλων των αντικειμένων.

Τι καλούνται να κάνουν οι διαγωνιζόμενες; Aφενός, θα πρέπει να διακοσμήσουν ένα χώρο του σπιτιού τους -αυτόν που τους ανέθεσε η μέντοράς της κατηγορίας-, να τον φωτογραφίσουν και να ανεβάσουν τη φωτογραφία στα social media με το hashtag #Ikeacorner. (Ακολουθήστε το #Ikeacorner και πάρτε ιδέες για τη διακόσμηση του δικού σας χώρου!). Αφετέρου, οι υποψήφιες της κατηγορίας καλούνται να οργανώσουν τις ντουλάπες τους χρησιμοποιώντας προϊόντα ΙΚΕΑ και να παρουσιάσουν στα social media τη δική τους διαμορφωμένη γκαρνταρόμπα η οποία θα ανέβει στα social media με hashtag #myikeacloset. (Εδώ μιλάμε για δοκιμασία που αληθινά θα φανεί χρήσιμη σε όλες μας αφού χρειαζόμαστε πάντα ιδέες για την οργάνωση της πιο όμορφης και εύχρηστης ντουλάπας).

 

 

Δες τα instagram account των συμμετεχόντων και κάνε τα δικά σου προγνωστικά για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει μια δωροεπιταγή για να διακοσμήσει το χώρο του.

Για περισσότερη έμπνευση επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ ή το IKEA.gr

 

Ευαγγελία Τσιορλίδα 
Ηρώ Καλέμη 
Ιλιάδα Κλάγκου 
Λουκία Σανιδά
Μαρίλια Φραγγή
Εβελίνα Φραγγή 

Φωτογραφίες:William Faithful