Οι υποψήφιες και η μέντορας τους, βρέθηκαν  στα κεντρικά της L’Oreal Paris και κλήθηκαν να αντιγράψουν τα πιο hot makeup looks της νέας σεζόν.

Έμπνευση, δημιουργία και λάμψη. Οι υποψήφιες στην κατηγορία Beauty by L’Oreal Paris των MarieClaire Blog Awards βρέθηκαν την Τρίτη 26 Ιουνίου στα κεντρικά της L’Orea lParis για αν δημιουργήσουν μοναδικά looksεμπνευσμένα από τα Fashion Weeks. Οι συμμετέχουσες είναι οι εξής: Χρυσάνθη (Ανθή) Ματέρη, Κατερίνα Χανή , Αλεξία Ζαραδούκα, Σοφία Καραβασίλη, Βάσια Κοτοπούλη, Κωνσταντίνα Σουλτάτη

   

Με τη βοήθεια της μέντορας τους, Σουζάνα Κεγγίτση, και του makeup expert της L’Oreal Paris, Δημήτρη Σταματίου, οι υποψήφιες έπρεπε να εμπνευστούν από 3 δυναμικά looksμακιγιάζ και να δημιουργήσουν το δικό τους statement look μέσα σε 15 λεπτά.

Αφού προετοίμασαν την επιδερμίδα τους, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της σειράς Fine Flowersτης L’Oreal Paris, προετοιμάστηκαν στα ειδικά διαμορφωμένα corners, και ξεκίνησαν την διαδικασία του μακιγιάζ.

 

Η καθεμία επέλεξε ένα διαφορετικό look. Από έντονα χρώματα στα μάτια, αλλά και τα χείλη, μέχρι παστέλ και γήινες αποχρώσεις.

 

To challenge τους είναι να δημιουργήσουν το αγαπημένο οτυς summer look από τη L’Oreal Paris και να ετοιμάσουν ένα βίντεο το οποίο θα ανεβάσουν στο YoutTube , είτε στο facebook και το Instagram. Επίσης θα κάνουν και unboxing video με τα προϊόντα.

Ακολούθησε τα hashtags δες τα ποστ των υποψηφίων και κάνε τα δικά σου προγνωστικά για τη νικήτρια. #lorealparisgr και #lorealparisMCBlogAwards2018.

H νικήτρια θα γίνει το πρόσωπο των  L’Oreal Paris tutorial videos  σε συνεργασία με τον Expert της εταιρείας.

Φωτογραφίες: William Faithful