Η Catherine Zeta-Jones παντρεύτηκε τον Michael Douglas στις 18 Νοεμβρίου 2000 και σύμφωνα με την Daily Mail, δεν είχε δει τις φωτογραφίες του γάμου της μέχρι πολύ πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ “Chicago” αποκάλυψε ότι δεν είχε δει την πλειοψηφία των λήψεων από το μυστήριο. «Κοίταξα τις αποδείξεις και αυτό ήταν – δεν έφτιαξα ποτέ άλμπουμ. Ήρθα πρόσφατα σε επαφή με τον φωτογράφο, έτσι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες κατάφερα να δω όλες τις φωτογραφίες του γάμου μου. Ήταν μία θαυμάσια ημέρα», φέρεται να έχει δηλώσει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Παρόλο που δεν έχει καταστεί σαφές για ποιο λόγο περίμενε τόσο καιρό για να τις δει, οι συγκεκριμένες λήψεις από την ιδιωτική τελετή είχαν πωληθεί με αποκλειστική συμφωνία αξίας 1.25 εκατ. δολαρίων στο περιοδικό OK!, όπως είχε μεταδώσει το BBC.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στο θρυλικό Plaza Hotel της Νέας Υόρκης και η λίστα των φιλοξενούμενων αστέρων περιλάμβανε μεταξύ άλλων τους Sharon Stone, Jack Nicholson και Brad Pitt.