Είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στο μυαλό μας η πεποίθηση ότι τα κυβερνητικά αξιώματα αφορούν ως επί το πλείστον άντρες οπότε αντίστοιχα ο όρος Πρώτη Κυρία επί δεκαετίες είναι γένους θηλυκού.

Στην περίπτωση της Kamala Harris, της μέλλουσας αντιπροέδρου των Η.Π.Α. θα πρέπει να μιλάμε στο εξής για τον πρώτο Second Gentleman (δεύτερο κύριο), σωστά; Ο Douglas Emhoff λοιπόν, είναι ο σύζυγός της και εμείς συγκεντρώσαμε μερικά στοιχεία για να τον γνωρίσεις καλύτερα. Εκείνος πάντως, εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει να επικοινωνεί με τη Jill Biden, την Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. μέσω Τwitter τουλάχιστον.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

1. Είναι δικηγόρος
Είναι συνέταιρος στη δικηγορική εταιρεία DLA Piper, όπου «εκπροσωπεί μεγάλες εγχώριες και διεθνείς επιχειρήσεις, μερικούς από τους σπουδαιότερους επαγγελματίες και influencers στον τομέα της πολυσύνθετης επιχειρηματικότητας, των ακινήτων, ενώ ασχολείται και με δικαστικές διαμάχες αναφορικά με ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εμπειρία του στα δικαστήρια ως συνήγορος πολυσυζητημένων υποθέσεων τον καθιστά ως έναν από τους πιο αξιοσέβαστους επαγγελματίες του χώρου.

2. Γνωρίστηκαν σε ραντεβού στα τυφλά
Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, γνώρισε την Kamala Harris όταν η σύμβουλος δημοσίων σχέσεων Chrisette Hudlin τους κανόνισε να βγουν ραντεβού στα τυφλά. Τα πράγματα μεταξύ τους πήγαν τόσο καλά, ώστε μέσα σε ένα χρόνο να έχουν παντρευτεί κιόλας!

Photo by Alex Wong/Getty Images

3. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Santa Barbara
Μικρή και σεμνή ήταν η τελετή που επισημοποίησε τη σχέση τους. Έκαστος τίμησε τις παραδόσεις της αντίθετης πλευράς εκείνος φόρεσε ένα στεφάνι από λουλούδια, εκείνη έσπασε ένα ποτήρι (όπως γίνεται στους εβραϊκούς γάμους). Η νύφη φόρεσε ένα χρυσό νυφικό και ο πρώτος τους χορός ως ζευγάρι έγινε υπό τους ήχους του Like a Star της Corinne Bailey Rae.

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

4. Έχει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο
Σύμφωνα με κείμενο της Harris που είχε δημοσιευθεί στο Elle, ο γιος του, Cole και η κόρη του, Ella Emhoff την αποκαλούν «Momala», ως λογοπαίγνιο του ονόματος Kamala και της λέξης mom (μαμά).

5. Είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντι στην Kamala δημόσια και ιδιαίτερα μέσω των σόσιαλ μίντια
Ως φανατικός χρήστης του Twitter, το χρησιμοποιεί συχνά πυκνά για να υποστηρίξει όσο μπορεί την αγαπημένη του, προβάλλοντας δράσεις της, την προεκλογική της καμπάνια, αλλά και προσωπικές τους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Οι δε σέλφι – με ή χωρίς την Kamala- είναι οι αγαπημένες του!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below