Μία μικρή λεπτομέρεια στην τελευταία ανάρτηση της Adele ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες περί δεύτερου γάμου. Η τραγουδίστρια που πριν από λίγες ημέρες κέρδισε το πρώτο της βραβείο EMMY για την ειδική συναυλία που έδωσε στο CBS, ανέβασε στο Instagram ένα caruzel φωτογραφιών στο caption του οποίου ευχαριστούσε για το βραβείο της.

Η Βρετανίδα πόζαρε αγκαλιά με το βραβείο της, χαμογελώντας δίχως ίχνος μακιγιάζ και μεταξύ άλλων ανέφερε στη λεζάντα: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι μεγάλη μου τιμή να λαμβάνω αυτό το βραβείο. Μεγάλο ζήτω για όλους τους εμπλεκόμενους. Μεγάλη αγάπη για όλους τους υποψηφίους».

Ωστόσο, δεν ήταν το βραβείο που κέντρισε το ενδιαφέρον των ακολούθων της, αλλά ένα μικρό κουτάκι πίσω από αυτό.

Αναλυτικά, η Adele ανήρτησε τρεις φωτογραφίες. Στις δύο πρώτες ποζάρει με το βραβείο και βλέπουμε το πρόσωπό της και στην επόμενη μόνο το βραβείο πάνω σε ένα μικρό τραπεζάκι στο σπίτι της. Δίπλα από το βραβειό φαίνεται ένα ορθογώνιο κουτί με ένα μπλε καπάκι, που είχε χαραγμένο πάνω του τη φράση «The Paul’s».

Το κουτί φαινόταν να έχει μέσα μερικές φωτογραφίες με αρκετούς να εικάζουν ότι είναι είτε κάποιο επιτραπέζιο ή κάποιο αναμνηστικό από τον γάμο της Adele με τον αγαπημένο της.

«The Paul’s; παντρεύτηκαν;!» διερωτήθηκε ένας φαν. Ένας άλλος ωστόσο παρατήρησε ότι αν είχαν παντρευτεί θα αναγραφόταν ως «Τhe Pauls» και όχι «The Paul’s», χωρίς την απόστροφο δηλαδή, που υποδηλώνει ενικό αριθμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια σχετική δήλωση. Υπενθυμίζεται ότι η Adele υπήρξε παντρεμένη από το 2018 μέχρι το 2021 με τον επιχειρηματία Simon Konecki και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο που σήμερα είναι 9 ετών. Πλέον, η Adele έχει σχέση με τον ατζένη αθλητών Rich Paul.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @adele.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below