Προτού εντοπίσουμε κι εμείς την είδηση από τα ξένα μέσα και μόνο από τον τίτλο, η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να διαβάσουμε αυτό το όνομα. Όχι επειδή γενικά δεν έχει υποστηρίξει τόσο τον Joe Biden ώστε να αξίζει να την ακολουθήσει, αλλά γιατί κατά γενική ομολογία ο νέος Πρόεδρος των Η.Π.Α. διατηρεί καλές σχέσεις με πολλούς διάσημους.

Παρόλα αυτά, η πρώτη διάσημη Αμερικανίδα που ακολούθησε χθες ο Joe Biden μέσω του επίσημου λογαριασμού του Προέδρου των Η.Π.Α. στο Twitter είναι η Chrissy Teigen, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια αφενός τα έβαζε συχνά πυκνά με τον Donald Trump δημοσίως αφετέρου είχε καταφέρει να την μπλοκάρει από τα σόσιαλ μίντια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)


Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης τουλάχιστον, ο επίσημος λογαριασμός του ηγέτη των Η.Π.Α. ακολουθούσε μόνο 12 προφίλ, 11 εκ των οποίων σχετίζονται με την κυβέρνηση και η 12η πλέον είναι η Teigen. Ενδιαφέρον βέβαια, παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο το κατόρθωσε αυτό: Δεν έκανε τίποτα άλλο από το να του ζητήσει ευθέως και μέσω tweet της να την ακολουθήσει το πρωί της Τετάρτης:

«Γεια σου @joebiden ήμουν μπλοκαρισμένη από τον πρόεδρο επί τέσσερα χρόνια, μπορείς σε παρακαλώ να με ακολουθήσεις», έγραψε για να δει το follow του Biden λίγες ώρες μετά από την ορκωμοσία του!


Το 35χρονο μοντέλο στο μεταξύ, χθες βρισκόταν στην Ουάσιγκτον με τα παιδιά του, καθώς ο σύζυγός του, John Legend εμφανίστηκε σε σχετικό εορταστικό πρόγραμμα αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου και όταν συνειδητοποίησε ότι ο Biden την ακολούθησε (ή έστω οι συνεργάτες του, εκ μέρους του) δε μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του με ένα ακόμη tweet.


Βέβαια, κατάλαβε ταυτόχρονα ότι είναι μεγάλη ευθύνη να έχεις ως ακόλουθο τον Πρόεδρο της Η.Π.Α. και όπως tweetαρε χιουμοριστικά, αναλογίζεται μήπως στο εξής δε θα ᾽πρεπε να ξαναtweetάρει…

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below