Πέρυσι, υπήρξε επίσημη ανακοίνωση ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σχεδίαζαν να μετακομίσουν από το Kensington Palace σε ένα εξοχικό σπίτι με 10 υπνοδωμάτια στο Κάστρο Windsor. Πριν όμως το Frogmore Cottage και το Nottingham Cottage, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ νοίκιασαν μια ακόμη «φωλίτσα» των 2,5 εκατ. λιρών στο Cotswolds. Η εφημερίδα The Sun μόλις έδωσε την πρώτη φωτογραφία της κατοικίας τους αυτής στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για ένα σπίτι του 18ου αιώνα με τέσσερα υπνοδωμάτια, το οποίο βρίσκεται σε κτήμα τεσσάρων στρεμμάτων. Η λίστα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνει “παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή” και  “μια διπλή κουζίνα”. “Είναι ένα υπέροχο μέρος με εκπληκτική θέα, το οποίο μάλιστα προσφέρει ιδιωτικότητα”, αναφέρει το δημοσίευμα.

“Η Meghan λατρεύει την περιοχή. Εκείνη και ο Χάρι αγαπούν ότι μπορούν να πηγαίνουν βόλτα τα σκυλιά εκεί και να διασκεδάζουν με τους φίλους τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέματα”, συνεχίζει. Σύμφωνα με φήμες μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη καλέσει κόσμο εκεί με τη λίστα των φιλοξενούμενών τους να περιλαμβάνει ονόματα, όπως ο George και η Amal Clooney, η Serena Williams και ο Alexis Ohanian, και η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below