Με την πιο όμορφη παρέα γιόρτασε την 28η Οκτωβρίου ο Άκης Πετρετζίκης. Η ανάρτηση του γνωστού σεφ για την εθνική επέτειο μάς έδειξε τον γιο του ντυμένο τσολιά και τη σύζυγό του να το αγκαλιάζει τρυφερά.

«Χρόνια πολλά σε όλους… απο τη φαμίλια! #❤️ Ο τσολιάς μας και η μπεμπούλα σήμερα καταχάρηκαν! Χτες σαραντήσαμε και σήμερα είναι η πρώτη μας οικογενειακή έξοδος… 😍#family #prouddad #familymoments #happyfamily #daddy», έγραψε ο χαρούμενος μπαμπάς, Άκης Πετρετζίκης, και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα πλατύ χαμόγελο.

Στη φωτογραφία η σύζυγος του, Κωνσταντίνα, τον κρατά τρυφερά από το μπράτσο και ποζάρει χαμογελαστή μέσα στο μαύρο blazer της, το οποίο συνδύασε με τζιν παντελόνι. Την παράσταση κλέβει ο γιος τους, Αχιλλέας, ο οποίος χαμογελά στην αγκαλιά του μπαμπά του μέσα στην παραδοσιακή του φορεσιά.

Μάλιστα, στα stories του γνωστού σεφ βλέπουμε τον μικρό Αχιλλέα να περπατά δίπλα στους μαθητές που κάνουν παρέλαση και τον πατέρα του να τον κρατά από το χέρι.

Άκης Πετρετζίκης και Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η κόρη τους ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους, μετά τον ερχομό του αδερφού της Αχιλλέα, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @akis_petretzikis

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below