Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της φωτογράφισε η Τζένη Μπαλατσινού και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους ακολούθους της στο Instagram. H χαρούμενη μαμά έγραψε στο caption: «Όλοι βρίσκουμε το βιβλίο μας».

Στη φωτογραφία βλέπουμε τις δύο κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, και τον μικρότερο γιο της, Παναγιώτη – Αντώνιο Κικίλια. Οι τρεις τους βρίσκονται σε βιβλιοπωλείο στην Αντίπαρο και διαλέγουν τα βιβλία τους.

Τα δύο κορίτσια ντυμένα με καλοκαιρινά outfits, αποδεικνύουν πως δεν χάνουν το στυλ τους ούτε στις διακοπές. Η μεν Αμαλία συνδύασε ένα πράσινο φαρδύ παντελόνι με ένα λευκό T-shirt η δε Αλεξάνδρα φόρεσε ένα άνετο φόρεμα σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα. Και οι δυο τους έπιασαν τα μαλλιά τους με το αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών σήμερα, το οποίο έρχεται κατευθείαν από τη δεκαετία του 2000, το claw clip.

H Τζένη Μπαλατσινού είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο έχει αποκτήσει την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. Ενώ από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια ήρθε στον κόσμο τα Χριστούγεννα του 2020 ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνιος. Η βάφτισή του έγινε στην Πάτμο με τη μητέρα του να λάμπει μέσα στο αέρινο, μπλε φόρεμά της.

Η ίδια δήλωσε πρόσφατα για τη μητρότητα:

«Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται ξανά αυτόματα στο μυαλό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω με λόγια. Χάρη στον μικρό, νιώθω ότι έχω κερδίσει χρόνια. Νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Είναι η μασκότ της οικογένειας και τώρα που έχουν έρθει κι οι αδερφές του, είναι φουλ χαϊδεμένος».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below