Η ομοιότητα της Lady Kitty Spencer με τη θεία της, πριγκίπισσα Diana, έχει γίνει θέμα συζήτησης πολλές φορές. Η πρωτότοκη κόρη του μικρού αδερφού της Diana, Charles Spencer και του μοντέλου Victoria Lockwood, ήταν μόλις επτά χρονών όταν η θεία της σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997. Μεγαλώνοντας κατάφερε να σπουδάσει Ψυχολογία, Πολιτική και Λογοτεχνία, πριν φύγει για την Φλωρεντία όπου συνέχισε τις σπουδές της στην Ιστορία της Τέχνης και αργότερα επέστρεψε στο Λονδίνο για μεταπτυχιακό στη διαχείριση επιχειρήσεων. Την θεωρούν ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα της γενιάς της και η ομορφιά της την έχει φέρει στο χώρο του μόντελινγκ αφού έχει περπατήσει στην πασαρέλα διάσημων οίκων μόδας όπως του Dolce & Gabbana.

SplashNews.com

Η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κοντά στη βασιλική οικογένεια ήταν το 2007 στο μνημόσυνο της πριγκίπισσας Diana, ενώ η Lady Kitty Spencer μας απασχόλησε και στο γάμο του ξαδέρφου της, πρίγκιπα  Harry με την Meghan Markle όταν έστρεψε τα βλέμματα επάνω της.

Ο λογαριασμός της στο Instagram συγκεντρώνει περισσότερους από 494,000 ακολούθους και μέσα από αυτόν φροντίζει να τους κρατά ενήμερους για τις επαγγελματικές και προσωπικές της δραστηριότητες, ενώ συχνά τους κάνει και μικρές εκπλήξεις με φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία όπως το throwback που θα δεις παρακάτω.

Η Lady Kitty Spencer αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από το 1992, όπου βρίσκεται επάνω σε ένα πόνι και φορά ρούχα και εξοπλισμό ιππασίας, αλλά αυτό που εντυπωσίασε τους πάντες είναι πως είναι φτυστή η πριγκίπισσα  Charlotte, το δεύτερο παιδί και η μοναδική κόρη του Δούκα του Κέιμπριτζ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε μάλιστα πολλούς να αναρωτιούνται αν όντως πρόκειται για την ίδια την ανιψιά της Diana ή για τη μικρή Charlotte.

splashnews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below