Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, την οριστική παραίτηση από τα βασιλικά καθήκοντα και τη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τη Meghan Markle για τη μήνυση σε δύο βρετανικές εφημερίδες, η Δούκισσα του Sussex συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Και θα συνεχίσει, καθώς στις 7 Μαρτίου θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο CBS, η συνέντευξη που θα δώσει μαζί με τον Δούκα του Sussex στην κορυφαία δημοσιογράφο, Oprah Winfrey. H συνέντευξη με τίτλο «Oprah with Meghan and Harry» θα έχει διάρκεια 90 λεπτών.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί περισσότερο στην Meghan, η οποία θα μιλήσει από το πώς είναι να μπαίνεις στη βασιλική οικογένεια, τον γάμο, την μητρότητα, το φιλανθρωπικό έργο, τις ρατσιστικές επιθέσεις μέχρι και το πως χειρίζεται τη ζωή της με την έντονη δημόσια πίεση και τα βρετανικά tabloids. Κάπου στη μέση θα προστεθεί και ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος θα αναφερθεί στην παραίτηση του από τα βασιλικά καθήκοντα και προνόμια, καθώς και στη νέα του ζωή, στο Los Angeles.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Θα μιλήσουν και οι δύο για τα σχέδια και το μέλλον τους, καθώς και για τις τωρινές σχέσεις τους με την βασιλική οικογένεια, που είναι και το πιο φλέγον θέμα αυτή τη στιγμή. “Υπάρχει πολλή ένταση ανάμεσα σε εκείνους και τη βασιλική οικογένεια”, αναφέρει πηγή στο E!. “Αυτή η συνέντευξη θα ρίξει φως σε όσα έχουν περάσει. Meghan και Harry είναι ανακουφισμένοι που ξέφυγαν από όλα αυτά”.

Η ίδια πηγή αναφέρει, επίσης, πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα είναι πολύ ειλικρινείς, αφού έχουν ελευθερωθεί επίσημα από τα βασιλικά καθήκοντα και πλέον τίποτα δεν τους συγκρατεί. “Θα επικεντρωθούν και στην ψυχική τους υγεία και πως έχει επηρεαστεί”.

Ένα άλλο ζήτημα που απασχολεί και μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει δοθεί απάντηση, είναι αν ο πρίγκιπας Harry αναφερθεί στη σχέση του με τον αδερφό του, William. Η πηγή δεν επιβεβαιώσε αλλά ούτε και διεύψεσε, ωστόσο ανέφερε ότι η σχέση τους δεν είναι καλή και πως οι δύο τους βρίσκονται σε διαφορετικά μονοπάτια.

Να υπενθυμίσουμε πως τον Οκτώβριο του 2019 κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με το ταξίδι τους στην Αφρική, όπου εκεί σχολίαζαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Η Meghan είχε μιλήσει για την προσπάθεια να προσαρμοστεί στον βρετανικό τρόπο ζωής, καθώς και για την επίθεση που δεχόταν από τα βρετανικά μέσα. Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας Harry απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να είχε απομακρυνθεί από τον αδερφό του, λέγοντας πως “αναπόφευκτα γίνονται κάποια πράγματα, αλλά πάντα θα είμαστε αδέρφια”.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συνέντευξη τους στην Oprah, η οποία φυσικά δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού οι δύο γυναίκες διατηρούν καλές φιλικές σχέσεις.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below