Τα γενέθλιά της γιόρτασε εχθές η Ρούλα Ρέβη και μέσα στους πολλούς που της ευχήθηκαν χρόνια πολλά μέσω του Instagram ήταν και ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Άγγελο. Όπως φαίνεται, μαζί με τα χρόνια μεγαλώνει και η αγάπη τους. Ο Αποστόλης Τότσικας με έξι μόνο λέξεις δείχνει πως η Ρούλα Ρέβη είναι η γυναίκα της ζωής του, η ψυχή της ψυχής του.

Ο Αποστόλης Τότσικας αποφάσισε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστεί μόνο η Ρούλα Ρέβη και κανένας άλλος. «Χρόνια πολλά ψυχή της ψυχής μου», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας και η αγάπη ξεχειλίζει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @apostolis_totsikas_official

Ο γάμος τους το 2014 δεν έγινε με τυμπανοκρουσίες και φαμφάρες. Παντρέυτηκαν στην Νέα Υόρκη και χάρηκαν απόλυτα τη στιγμή. Ωστόσο, από την αρχή της σχέσης τους, αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίαζαν την ηλικιακή τους διαφορά – η Ρούλα Ρέβη είναι μεγαλύτερη από τον Αποστόλη Τότσικα.

Η φωτογράφος δεν έχει κρύψει ποτέ την ενόχλησή της, ενώ και ο Αποστόλης Τότσικας θεωρεί πως η ενασχόληση με τέτοιου είδους ζητήματα είναι «βλαχιά». «Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό. Εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ. Είναι γελοίο. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα με τα σχόλια για εμάς. Αλλά το να ασχολείται κάποιος με ηλικίες, το θεωρώ βλαχιά στην εποχή μας», ανέφερε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below