Ο Σάκης Ρουβάς έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, και από ό,τι φαίνεται το εν λόγω επίθετο θα μας… «καταδυναστεύει» -με την καλή έννοια- για καιρό. Πέρα από τους εν δυνάμει «διαδόχους» του τραγουδιστή από το γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη οι οποίοι ok, αργούν ακόμη λόγω ηλικίας, από ό,τι φαίνεται και μάλιστα λίαν συντόμως, ένας ακόμη Ρουβάς θα διεκδικήσει μία θέση στις καρδιές μας.

Ο λόγος για τον Απόστολο Ρουβά ή αλλιώς Τόλη, ο οποίος στο Mega και στο “Πάμε Δανάη” και παρουσιάζει τη στήλη της μαγειρικής στο νέο πρωινό πρόγραμμα με οικοδέσποινα τη Δανάη Μπάρκα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
Απόστολος Ρουβάς facebook

Πέρα από την απίστευτη ομοιότητα που έχει με τον Σάκη (τι σου είναι τα γονίδια!) εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις μέχρι να αποφασίσει όντως να ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια στην ελληνική σόουμπιζ.

1. Είναι πέντε χρόνια μικρότερος από τον σταρ της οικογένειας και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων ως προσωπικότητα. Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα, είναι δηλαδή ο Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά. Μαζί με το Σάκη και τον αδερφό τους Βασίλη, έχουν έναν ακόμη μικρότερο ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα τους, που λέγεται Νίκος.

2. Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας.  Στην πρωτεύουσα μετακόμισε πριν από περίπου 7 χρόνια.

3. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής και πλέον την ασκεί ως επάγγελμα. Συχνά «κακομαθαίνει» τα ανήψια του με τις λιχουδιές που φτιάχνει. Καθόλου λοιπόν τυχαία δεν είναι, η τηλεοπτική πρόταση που λέγεται ότι δέχθηκε φέτος…

Απόστολος Ρουβάς facebook

4. Είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, της γυμναστικής και των extreme sports. Αγαπά το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες (kickboxing, καράτε κλπ), το τένις, τις καταδύσεις, την πεζοπορία, ενώ επίσης λατρεύει και τα ταξίδια.

5. Έχει ταλέντο στο χορό με μία μικρή αδυναμία στους λάτιν. Κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη, ωστόσο κλίνει περισσότερο προς αυτήν την κατεύθυνση. Σύμφωνα με όσα λέγονται, θα μπορούσε να είναι επαγγελματίας αν το είχε επιδιώξει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below