Ο Arnold Schwarzenegger και η Linda Hamilton επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη και συγκεκριμένα, στην έκτη ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Terminator» (Ο Εξολοθρευτής), σε παραγωγή του James Cameron.

Η φωτογράφιση για την νέα παραγωγή έγινε την Πέμπτη στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στο Λονδίνο και οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν ευδιάθετοι και ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία τους αυτή, αφού η τελευταία φορά που έπαιξαν μαζί ήταν το 1991 στην ταινία Terminator 2: Judgment Day, ενώ στην τρίτη ταινία, στο Terminator Salvation του 2009 ακούστηκε μόνο η φωνή της ηθοποιού και αυτό αποτελεί για τους ίδιους ένα μοναδικό reunion.

Για να το γιορτάσουν, αποφάσισαν να χαρίσουν στους φωτογράφους και τα media ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο, αφού η 63χρονη Linda Hamilton φίλησε τον 72χρονο Arnold Schwarzenegger με πάθος στο στόμα, αποδεικνύοντας πως πέρα από συνεργάτες, παραμένουν και δύο καλοί φίλοι!

Getty Images

Η κινηματογραφική σειρά, περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας ξεκίνησε το 1984. H ταινία επικεντρώνεται σε έναν cyborg εκτελεστή, ο οποίος έχει σταλθεί από το μέλλον (2029), στο παρόν (1984), ώστε να σκοτώσει τη Sarah Conor, η οποία μελλοντικά θα γεννήσει τον αρχηγό της επανάστασης κατά των μηχανών.