Συμπληρώθηκαν 28 χρόνια από την ταινία «Αληθινά Ψέματα» και με αυτή την αφορμή η Jamie Lee Curtis ανέβασε μια άγνωστη φωτογραφία από τα γυρίσματα, όπου η ηθοποιός έχει απαθανατιστεί σε μια ιλιγγιώδη σκηνή, να κρέμεται στον αέρα από ένα ελικόπτερο, μόνο με ένα χέρι να συγκρατεί την πτώση της.

Όπως εξηγεί η Curtis στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης που έκανε στο Instagram:

«Καθώς δεν θα γράψω ποτέ βιβλίο και σήμερα είναι η 28η επέτειος από την ημέρα που κυκλοφόρησαν τα Αληθινά Ψέματα, σκέφτηκα να μοιραστώ αυτή τη φωτογραφία. Ήταν τρεις μέρες πριν από τα 35α γενέθλιά μου. Γυρίζαμε τη σκηνή όπου η Helen βρίσκεται σε μια λιμουζίνα που τρέχει ενώ ο Harry πετάει από πάνω της με ελικόπτερο.

»Ήταν φυσικά ένα από τα πιο θεαματικά ακροβατικά που έχουν γυριστεί ποτέ και η κασκαντέρ μου, Donna Keegan, που με αντικατέστησε αξίζει όλα τα εύσημα. Χρειαζόμασταν ωστόσο και μια δική μου σκηνή, να με τραβούν έξω από τη λιμουζίνα, πάνω από τα φλεγόμενα ερείπια. Για να τη γυρίσουμε έπρεπε να με δέσουν με ένα σύρμα από το ελικόπτερο στη βάση και μετά να πετάξει για είκοσι λεπτά πάνω από το νερό μέχρι τη γέφυρα όπου το αυτοκίνητο έγινε συντρίμμια.

«Για να τη γυρίσουμε έπρεπε να με δέσουν από το ελικόπτερο στη βάση και μετά να πετάξει για είκοσι λεπτά πάνω από το νερό μέχρι τη γέφυρα όπου το αυτοκίνητο έγινε συντρίμμια».

»Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Joel Kramer που ντούμπλαρε τον Arnold [Schwarzenegger] και αυτός είναι ο James Cameron που κρέμεται με την κάμερα από τη θέση του επιβάτη. Ο πιλότος ήταν ο Chuck Tamburo και το μόνο που είχα ζητήσει για τη σεκάνς ήταν κάποιος να έχει κόφτη συρμάτων μέσα στο ελικόπτερο σε περίπτωση που θα χρειαζόταν να διαχωριστώ από αυτό. Είχα την ευκαιρία να δω μανάτους και ήταν αργά το απόγευμα, μια απίστευτη πτήση χάρη στους James Cameron και Arnold Schwarzenegger».

Δείτε την ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below