Το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood, Catherine Zeta Jones και Michael Daglas, γιόρτασε τα κοινά του γενέθλια με μία τρυφερή ανάρτηση στο λογαριασμό του καθενός. Οι δύο ηθοποιοί είναι παντρεμένοι τα τελευταία εικοσιένα χρόνια, έχουν δύο υπέροχα παιδιά και τυχαίνει να έχουν την ίδια μέρα γενέθλια.

Η εκθαμβωτική Catherine Zeta Jones έκλεισε τα 52 ενώ ο γοητευτικός Michael Daglas τα 77. Μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ευτυχίας, όπως φανέρωσαν οι ιστορίες που ανάρτησε στο προφίλ της η γνωστή ηθοποιός, το ζευγάρι γιόρτασε τα κοινά του γενέθλια, στη θαλπωρή του σπιτιού του, περικυκλωμένο από όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στην ανάρτησή της, η Catherine, εύχεται χρόνια πολλά σε εκείνη και στον αγαπημένο της, εκδηλώνοντας δημόσια την αγάπη της. «Χρόνια πολλά σε εμένα. Χρόνια πολλά σε εκείνον, Χρόνια πολλά στον σύζυγό μου και στην γυναίκα του, Χρόνια πολλά σε εμένα, και εμένα, και εμένα, και στον Michael. Εύχομαι να έρθουν περισσότερα χρόνια που θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε την 25η Σεπτεμβρίου μαζί. Σ’ αγαπώ».

Ο Michael Daglas, με τη σειρά του, μοιράστηκε μία φωτογραφία του ζευγαριού από το 1998. «Η πρώτη μου γνωριμία με την Catherine στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Deauville το 1998. Εκεί ανακάλυψα πως έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια. Μετά ανακάλυψα ότι λατρεύει το γκολφ, συνειδητοποίησα ότι όλα μου τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Ήταν η πιο τυχερή στιγμή της ζωής μου. Μόλις είχα ευτυχήσει. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος από την εξυπνάδα της, το χιούμορ της και την ηθική της. Χαρούμενα γενέθλια Catherine. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below