Στη Μύκονο βρέθηκε η Χριστιάνα Μπέτα, μαζί με τη μητέρα της Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στα σοκάκια του νησιού να περπατούν γελώντας, μαζί με την παρέα τους.

Τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και η κόρη της ήταν χαλαρές και ντυμένες με άνετα outfits, ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές. Η Νατάσα Θεοδωρίου συνδύασε ένα denim παντελόνι με τα loafers της, ένα τοπ σε μοτίβο μαρινιέρ και ένα λευκό πουκάμισο. Η Χριστιάνα Μπέτα από την άλλη, επέλεξε ένα μινι φόρεμα σε nude απόχρωση, το οποίο αναδείκνυε τη μαυρισμένη επιδερμίδα της. Το συνδύασε με flat σανδάλια και χαρακτηριστικά σκουλαρίκια. Και οι δυο τους ήταν βαμμένες σε φυσικούς τόνους, ενώ άφησαν τα μαλλιά τους ελέυθερα. Στην παρέα τους και ο φίλος της Χριστιάνας Μπέτα, Ανέστης Ευαγγελόπουλος, τον οποίο είχαμε δει ξανά σε έξοδό του με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Μύκονο.

Δείτε την εμφάνιση μαμάς και κόρης:

NDP
NDP
NDP
NDP

 

Πρόσφατα, η Χριστιάνα Μπέτα μίλησε στο Marie Claire για την απόφασή της να εγκαταλείψει την ενασχόλησή της με τον κλάδο της Νομικής και να αφοσιωθεί στη μεγάλη της αγάπη, τη ζωγραφική. Η ίδια αναγνωρίζει πως χωρίς να κάνεις θυσίες δεν μπορείς να κερδίσεις αυτό που θέλεις και προσπαθεί μέσα από τις δημιουργίες της να μεταδίδει φως και την αγάπη της για τη ζωή. Αντλεί έμπνευση από την καθημερινότητα, τη μουσική, τη ζωή και την οικογένειά της, ενώ τα έργα της χαρακτηρίζουν τα έντονα χρώματα και οι γραμμές που θυμίζουν pop art. Διαβάστε όσα μας είπε εδώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below