Οι ουδέτερες, γήινες αποχρώσεις και τα ελαφριά υφάσμστα είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνουμε δροσερές όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει. Άλλωστε, το καλοκαίρι τα σκούρα ρούχα πρέπει να τα αποφεύγουμε, καθώς απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία. Πράγμα που φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία με τις μέχρις στιγμής εμφανίσεις της δείχνει την κλίση της προς τα neutral χρώματα, τα αέρινα υφάσματα και τις άνετες γραμμές.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της τη βλέπουμε να ποζάρει μέσα στο πλοίο που θα τη μεταφέρει στο όμορφο νησί της Πάρου, φορώντας ένα σύνολο σε γήινα χρώματα, το οποίο απαρτίζουν μία λευκή, φαρδιά βερμούδα, ένα top σε μπεζ χρώμα και ένα oversized σακάκι στο ίδιο χρώμα με τη βερμούδα. Ολοκήρωσε το look με σανδάλια από σχοινί και μία ζώνη με μεγάλη αγκράφα στη μέση.

 

Μπορεί η ίδια να το επέλεξε για το ταξίδι της, αλλά το συγκεκριμένο σύνολο μπορεί άνετα να φορεθεί στις απογευματινές μας βόλτες στο νησί ή την πόλη, όπως και μερικές ακόμα στυλιστικές επιλογές της που έχουμε δει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Πάρτε ιδέες παρακάτω:

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below