Με μια φωτογραφία μέσα από την παραλία αποφάσισε να αποχαιρετήσει δύο αγαπημένους της ανθρώπους η τηλεπαρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, στο Instagram.

Η 28χρονη κοπέλα δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία φαίνεται να φορά ένα ολόσωμο μαγιό σε μαύρο και άσπρο χρώμα μπροστά σε μια υπέροχη παραλία. Το μήνυμα που συνόδευσε το caption, όμως, ήταν εκείνο που προκάλεσε συγκίνηση με την αλήθεια και την αγάπη του.

Η Δανάη μέσω αυτού αποχαιρέτησε δύο αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή πριν λίγες ημέρες και μας υπενθύμισε ότι θα ήταν μαγικό να επικεντρωνόμαστε στα σημαντικά της ζωής και στο τι αφήνουμε πίσω μας, στην καλοσύνη και την ευγένεια.

Δείτε τη φωτογραφία και διαβάστε το μήνυμά της

«Έχει επαληθευτεί
Τι σκέφτεστε κοιτώντας αυτή την φωτογραφία; 
Προσωπικά σκεφτομαι πάντα παρατηρώντας την φύση πόσο μικροί είμαστε-μεταφορικά & κυριολεκτικά.

Πως υπέρδιογκώνουμε την ύπαρξη μας εδώ, θεωρώντας ότι όλα εξαρτώνται από εμάς, θεωρώντας ότι όλα γυρνάνε γύρω από εμάς, όλα γυρνάνε γύρω από τα άγχη για την δουλειά,για τα χρήματα, για το τι θα πει ο κόσμος, για το πως θα φαινόμαστε στους γύρω μας.. ενώ στην ουσία είμαστε περαστικοί από έναν πλανήτη που μας φιλοξενεί κι εμείς οφείλουμε να βρούμε το «γιατί» ήρθαμε.

Μεγαλώνοντας ανακαλύπτω ότι ήρθαμε απλά για να ζήσουμε, για να αγαπήσουμε, για να γελάσουμε, για να δοκιμάσουμε, για να διασκεδάσουμε, για να φροντίσουμε, για να δημιουργήσουμε. Και όταν πια φύγουμε-με ένα ζευγάρι παπούτσια κι ένα ρούχο που θα επιλέξει οποίος μείνει «πίσω»- τι αφήνουμε;

Το αν ήμασταν καλοί άνθρωποι, αν ήμασταν δίκαιοι, αν ήμασταν ευγενικοί, αν ήμασταν αστείοι, αν ήμασταν καλοί με τους γύρω μας, αν αφήσαμε κάτι καλό στην κοινωνία.. γιατί οντως αυτά μετράνε. Είναι κρίμα να το αντιλαμβανόμαστε όταν αποχαιρετάμε κάποιον ή όταν ακούμε κάτι στενάχωρο..αυτή όμως είναι η αλήθεια.

Θα ήταν μαγικό να επικεντρωνόμασταν εκεί κι όχι σ όλη την υπόλοιπη οχλαγωγία που δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι.
Αυτή την εβδομάδα, μέσα σε 6 μέρες, αποχαιρέτησα δυο αγαπημένους μου ανθρώπους. Τον θείο μου, που ζούσαμε για αρκετά χρόνια στο ίδιο σπίτι, και τον μπαμπά του @christos_chatzipanagiotis, τον παππού Μένανδρο που είναι συνδεδεμένος με την παιδική μου ηλικία και τις διακοπές στο Πλωμάρι.

Σε κάθε θάνατο-ακόμα και σε μη κοντινά μου πρόσωπα-ξεριζώνεται η καρδιά μου και δεν χωράει στο μυαλό μου ότι δεν θα ξαναδώ αυτούς τους ανθρώπους…μετά σκέφτομαι τι να κάνω έτσι ώστε από εκεί ψηλά να είναι περήφανοι και χαρούμενοι για μένα οι προσωπικοί μου άγγελοι που δυστυχώς αυξάνονται όσο περνάνε τα χρόνια.

Αγάπη, φροντίδα, μοίρασμα, ανθρωπιά,
αλληλεγγύη, εν συναίσθηση.

Να αγαπάτε, πριν γίνουν οι άνθρωποι αόριστος.

Να το δείχνετε πριν «χάσετε» αυτή την δυνατότητα.

Εις το επανιδείν θείε μου.

Εις το επανιδείν παππού Μένανδρε».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below