Οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους είναι σπάνιες. Το ίδιο και οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media. Ο λόγος για την Dasha Zhukova και τον Σταύρο Νιάρχο. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2020, δεν συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες η επιχειρηματίας από τη Ρωσία έκανε μία εξαίρεση και μας έδωσε μια μικρή γεύση από μια κοινή τους στιγμή.

Το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό στην κάμερα, με τον Σταύρο Νιάρχο να φορά ένα μαύρο σακάκι με πουλόβερ και λευκό πουκάμισο και την Dasha Zhukova, λαμπερή μέσα στο silver μίνι φόρεμά της τα διαμαντένια σκουλαρίκια τους.

Δείτε την εμφάσινη της:

@dasha

Στο ίδιο σετ με τα stories είδαμε και την αδερφή του Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία, να διασκεδάζει με το ζευγάρι.

@dasha

Ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος και η 39χρονη σύζυγός τους απέκτησαν έναν γιο και σύμφωνα. Για την Dasha Zhukova είναι το τρίτο της παιδί αφού έχει μια κόρη, την Lei  κι έναν γιο, τον Aaron-Alexander από τον γάμο της με τον Roman Abramovich, ενώ για τον Σταύρο Νιάρχο είναι το πρώτο παιδί.  Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το καλοκαίρι του 2019 και ακολούθησε μια μικρή γαμήλια τελετή για την οικογένειά τους, στο Παρίσι, τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below