Η σχεδιάστρια Diane von Furstenberg παρευρέθηκε στο opening gala του Academy Museum of Motion Pictures στο Los Angeles. Πρόκειται για ένα μουσείο που κατασκευάζεται από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, το οποίο θα αφιερωθεί στην ιστορία, την επιστήμη και τον πολιτιστικό αντίκτυπο της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το επίσημο άνοιγμα του μουσείου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Στο opening gala, που πραγματοποιήθηκε εχθές, το μουσείο προχώρησε για πρώτη φορά στην παρουσίαση δύο ετήσιων βραβείων, του Visionary και του Vantage award.

Η εμβληματική ηθοποιός, Sofia Loren, γνωστή για την συμμετοχή της σε ταινίες που έχουν αφήσει ιστορία όπως “A Special Day” και “Two Women”, αποτέλεσε την παραλήπτρια του πρώτου βραβείου, που τιμά έναν καλλιτέχνη ή ακαδημαϊκό του οποίου το μακροσκελές έργο συνέβαλε στην εξέλιξη της τέχνης του σινεμά. Το δεύτερο βραβείο παρέλαβε ο ανεξάρτητος σκηνοθέτης, Haile Gerima, ως ένας καλλιτέχνης που έχει συμβάλει στη νοηματοδότηση κυρίαρχων αφηγηματικών στοιχείων αναφορικά με το σινεμά.

H Diane von Furstenberg φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή που συναντήθηκε με τη σπουδαία Sofia Loren, όπως μας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. «Η αληθινή ντίβα» αναφέρει χαρακτηριστικά, με τους ακολούθους της να εξυμνούν τις δύο σπουδαίες γυναίκες στα σχόλια.

Ένα εντυπωσιακό χρυσό σύνολο που συνδυάστηκε με πολυτελή χρυσά κοσμήματα αποτέλεσε την επιλογή της σχεδιάστριας για τη βραδιά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below