Αναμφίβολα, το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα events κάθε χρονιάς στις ΗΠΑ. Σχεδόν όλους τους Αμερικανούς καθήλωσε για μια ακόμη χρονιά ο τελικός στο SoFi Stadium. Από το σημαντικότερο αθλητικό event της χρονιάς για την Αμερική δεν έλειπαν και οι λαμπερές διασημότητες με τους Jennifer Lopez και Ben Affleck να κλέβουν την παράσταση, αλλά και τον πρίγκιπα Harry να παρακολουθεί τον πρώτο τελικό από κοντά μαζί με την ξαδέρφη του, πριγκίπισσα Ευγενία.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Hailey Bieber με τη φίλη της Kendall Jenner. Τα δύο super models συνόδευσαν οι σύντροφοί τους, Justin Bieber και Devin Booker, αντίστοιχα. Η 26χρονη Kendall, η οποία μοιράστηκε και αρκετά στιγμιότυπα από τη βραδια στα stories της, φόρεσε ένα λευκό T-shirt με τύπωμα και μαύρο παντελόνι, ενώ η 25χρονη φίλη της ένα απλό tank top με μαύρο τζιν.

Ρεπορτάζ του e!online αναδέρει πως τα ζευγάρια έφτασαν μαζί στο στάδιο και οι δύο φίλες έμοιαζαν πολύ αγαπημένες μεταξύ τους. Δείτε την εμφάνισή τους.

by Kevin Mazur/Getty Images for Roc Nation

Η Kendall Jenner κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ενώ έχει δηλώσει πως μιλά για τους συντρόφους της, αφού έχει περάσει ήδη ένας χρόνος στη σχέση τους, και αυτό επειδή θέλει να είναι σίγουρη για τα συναισθήματά της. Από την άλλη, η Hailey Bieber είναι παντρεμένη με τον Justin Bieber εδώ και λίγα χρόνια και δεν σταματά να μιλά για την αγάπη και τον έρωτά τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below