Η σχέση τους έχει περάσει στο παρελθόν από 40 κύματα. Τα media έχουν κάνει πολλές φορές λόγο για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, όμως η Rihanna έχει αποδείξει πως έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της Ronald Fenty και πως βρίσκεται στο πλευρό του όταν υπάρχει ανάγκη και δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, γνωρίζοντας ότι εκείνος έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, COVID-19.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο ίδιος ο πατέρας της ποπ τραγουδίστριας δήλωσε στην The Sun, ότι πίστευε πως θα πεθάνει κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον COVID-19 και η κόρη του, έκανε ό,τι ήταν καλύτερο για εκείνον. “Η κόρη μου Robyn μάθαινε κάθε μέρα νέα μου. Νόμιζα ότι θα πεθάνω για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να πω, πως σε αγαπώ τόσο πολύ Robyn. Εκανε τόσα πολλά για μένα. Εκτιμώ όλα αυτά που έχει κάνει”, είπε ο Ronald Fenty.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

View this post on Instagram

checkin in wit pops! missed you man! #home 👨‍👧

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Μάλιστα, ο 66χρονος συμπλήρωσε πως η Rihanna του έστειλε έναν ακριβό αναπνευστήρα στο σπίτι προκειμένου να τον βοηθήσει, ενώ φαίνεται να δώρισε στην πατρίδα της αναπνευστήρες αξίας άνω των επτακοσίων χιλιάδων δολαρίων.

Ο Ronald Fenty έμεινε σε κέντρο απομόνωσης για 14 ημέρες, πριν εξεταστεί ξανά και βγει αρνητικός στον νέο κορωνοϊό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below