Από τότε που διέρρευσε ότι είναι ζευγάρι, το Μάιο του 2018, οι ίδιιες προσπάθησαν πολύ να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην προκαλούν, μέχρι που τον Αύγουστο, αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στα φλας των φωτογράφων στο αεροδρόμιο του Heathrow στο Λονδίνο. Από τότε και μετά είναι αχώριστες, πάνε παντού μαζί, φορούν κολιέ με τα αρχικά η μια της άλλης και της τσακώσαμε να κουβαλούν και στο σπίτι τους ένα σαδομαζοχιστικό πάγκο, αυτό το τελευταίο μπορείτε να το διαβάσετε στο σχετικό άρθρο του Marie Claire ΕΔΩ.

Τώρα κι ενώ η σχέση τους εξελίσσεται με πραγματικά καλές προοπτικές, οι fans τους είναι πεπεισμένοι ότι έκαναν το επόμενο βήμα και αρραβωνιάστηκαν. Στην αργία της 4ης Ιουλίου οι δυο κοπέλες βρέθηκαν μαζί στο Saint-Tropez και στον παράμεσο των δεξιών τους χεριών φορούσαν χρυσές βέρες οι οποίες έμοιαζαν πάρα πολύ με αυτές των αρραβώνων. Εννοείται πως καμια από τις δυο δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την υποψία που είχαν όλοι όσοι τις είδαν με τις ασορτί βέρες, αλλά σε εμάς φαίνεται legit.

Kατά τη διάρκεια του TrevorLive Gala που έγινε στις 18 Ιουνίου η Cara ερωτήθηκε γιατί τελικά αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με την Αshley και η ίδια απάντησε “Ξερω γω, επειδή είμαι περήφανη και γιορτάζουμε παράλληλα το Pride”, ( να υπενθυμίσουμε ότι ο Ιούνιος είναι ο μήνας που γιορτάζεται παγκοσμίως το φεστιβάλ Υπερηφάνιας της LGBTQ+ κοινότητας ) και πρόσθεσε ” Έχουν περάσει 50 χρόνια από τα βίαια επεισόδια του Stonewall και δεν ξέρω, επειδή είμαστε πάνω από ένα χρόνο μαζί είπα γιατί όχι;”

Το ίδιο βράδυ έλαβε το βραβείο Hero για τη στήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα και στον ευχαριστήριο λόγο της αναφέρθηκε στην Ashley: “Έχω μαζί μου σε αυτή την αίθουσα μια πολύ σημαντική γυναίκα και ξέρει ποια είναι, είναι ένα από τα πρόσωπα που με βοήθησαν να αγαπήσω περισσότερο τον εαυτό μου όταν πραγματικά το χρειαζόμουν πολύ. Μου έδειξε τι σημαίνει πραγματική αγάπη και πως να το δεχθώ κάτι που είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι το φανταζόμουν.”