Το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί έκανε ένα νέο ζευγάρι της σοουμπίζ, ο Elliot Page με την Julia Shiplett, γνωστή κυρίως από τον ρόλο της στο «Overcompensating». Πόζαραν αγκαλιά στους φωτογράφους στην πρεμιέρα της ταινίας μικρού μήκους του Gucci, «The Tigeer».

Η αποκάλυψη της σχέσης τους, ωστόσο, είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες στο Instagram, όταν και οι δύο είχαν ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο από ταξίδι τους σε θερμές πηγές.

Ο Page έκανε coming out το 2014. Προηγουμένως ήταν παντρεμένος με την χορεύτρια και χορογράφο Emma Portner, από την οποία χώρισε το 2021, ενώ έχει συνδεθεί επίσης ερωτικά με τις Kate Mara και Olivia Thirlby. Το 2023 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του, «Pageboy», όπου μοιράζεται το δικό του ταξίδι φυλομετάβασης. Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει τότε, ποζάροντας μετά τη μαστεκτομή του, είχε μιλήσει για την εμπειρία του να μεγαλώνει σε ένα σώμα που δεν ένιωθε δικό του:

«Δεν μπορούσα να φορέσω στρώσεις ρούχων, μόνο ένα T-shirt – ή φορούσα στρώσεις ρούχων και ίδρωνα – και κοιτούσα διαρκώς κάτω, στρώνοντας το oversized μπλουζάκι μου. Τώρα νιώθω τόσο όμορφα που χαλαρώνω στον ήλιο. Ποτέ δεν είχα φανταστεί να είμαι τόσο χαρούμενος με το σώμα μου. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για τη φροντίδα που μου το έχει επιτρέψει και ανυπομονώ να μοιραστώ σύντομα περισσότερα από το ταξίδι μου».

Δείτε τη νέα εμφάνιση του ζευγαριού:

Photo by Daniele Venturelli/Getty Images for Gucci

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below