Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο studio του Γιώργου Καπλανίδη για να φωτογραφηθεί για το νέο τεύχος του Marie Claire. Πριν η καθημερινότητά μας αλλάξει δραματικά από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ηθοποιός απάντησε στην κάμερά μας σε μερικές γρήγορες ερωτήσεις σχετικά με τη μόδα και τη σχέση που έχει εκείνη μαζί της αλλά και τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

“Δεν ασχολούμαι τόσο με τη μόδα γιατί ίσως επειδή κάθε βράδυ πηγαίνω σε ένα καμαρίνι, φοράω τα ρούχα ενός ρόλο, βάφομαι και έχω ανάγκη να φοράω στην καθημερινότητά μου απλά ρούχα και να μη ζω με αυτό το άγχος ότι πρέπει οπωσδήποτε να είναι κάτι μοδάτο. Είναι για την ισορροπία μου αυτό” μας εξηγεί για τη σχέση της με τη μόδα στην καθημερινή της ζωή.

Στη συνέχεια, παραδέχεται ότι στο παρελθόν αγόραζε περισσότερο περιοδικά μόδας. “Η αλήθεια είναι ότι τώρα πια δεν αγοράζω τόσο πολύ περιοδικά. Τα παρακολουθώ μέσω του ίνtερνετ αλλά το συγκεκριμένο περιοδικό, που φωτογραφίζομαι τώρα με αυτά τα ρούχα, θα το αγοράσω.”

Όταν η συζήτηση έρχεται στο γιο της, το πρόσωπό της χαμογελά ολόκληρο. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχει ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά της βήματα. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης αλλά έχει και τη δική του μπάντα με την οποία μάλιστα φέτος έκανε παραστάσεις με τον τίτλο “Μαμά έγινα ροκ σταρ”.

Τι ρωτάμε, λοιπόν, πώς νιώθει που είναι η μαμά ενός ροκ σταρ.”Καμαρώνω” απαντά. “Είμαι σχεδόν χαζομαμά που βλέπω αυτό το αγόρι πάνω στη σκηνή, ειδικά όταν τραγουδάει στους Polkar, να κάνει το όνειρό του και να είναι τόσο ευτυχισμένος όταν τραγουδάει και να ξεσηκώνει όλο τον κόσμο.”

Είναι αλήθεια ότι δεν λείπετε ποτέ από τα live του; “Μην είμαστε υπερβολικοί, δεν είμαι κάθε φορά σε κάθε συναυλία του Γιώργου αλλά πηγαίνω πολύ συχνά”

Προηγήθηκαν ερωτήσεις για το θέατρο που σκόπιμα αφαιρέσαμε από το βίντεο αλλά θα έχετε τη χαρά να διαβάσετε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στην Αναστασία Καμβύση στο τεύχος Απριλίου που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με το Πρώτο Θέμα. Η γοητευτική Φιλαρέτη Κομνηνού μοιράζεται τη σοφία μιας συναρπαστικής και γεμάτης ζωής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below