Το τελευταίο διάστημα οι φήμες τους ήθελαν να έχουν ενώσει ξανά τις ζωές τους και να κυκλοφορούν χέρι – χέρι όπως κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. Μάλιστα κατά τα μέσα Ιανουαρίου, ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τους πέτυχε σε τρυφερό ενσταντανέ να περπατούν μαζί στη Νέα Υόρκη σαν να ήθελαν να δείξουν σε όλους ότι τα ξαναβρήκαν.

Μία ημέρα μετά, το E! News επιβεβαίωσε την είδηση: «Η Gigi και ο Zayn τα ξαναβρήκαν λίγες ημέρες πριν από τις διακοπές του Δεκεμβρίου. Ο Zayn προσέγγισε τον τελευταίο μήνα την Gigi και εκείνη του έδωσε μία ακόμη ευκαρία. […] Εκείνη πάντα τον αγαπούσε, αλλά χρειαζόντουσαν το διάλειμμα μεταξύ τους. Ο Zayn τελευταία δούλευε με τη μουσική του και εστίαζε στην υγεία του, είναι σε πολύ καλή κατάσταση στην παρούσα φάση.»

Ωστόσο, η ίδια η Gigi Hadid περίμενε να έρθει η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, για να κάνει τη σχέση τους και πάλι official. Έτσι με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το supermodel αποφάσισε να κάνει το πιο τρυφερό δώρο στον Zayn Malik, δημοσιεύοντας μια δική του polaroid φωτογραφία στο δεύτερο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, κάτω από την οποία έγραψε “Ο Βαλεντίνος Ζ στη φάρμα, Δεκέμβριος 2019”.

View this post on Instagram

HEY VALENTINE Z on the farm ♡ Dec 2019

A post shared by Gi’sposables 📸 (@gisposable) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below