Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της απονομής των φετινών Grammy ήταν αυτή όπου η Adele έλαβε το βραβείο Best Pop Solo Performance (Καλύτερη Ποπ Σόλο Ερμηνεία), για το «Easy on Me», ξεσπώντας σε κλάματα την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή.

Η Βρετανίδα ήταν υποψήφια στην ίδια κατηγορία με τους Bad Bunny, Doja Cat, Steve Lacy, Lizzo and Harry Styles και, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Dwayne Johnson, κέρδισε το βραβείο που τιμά την «εξαιρετική σόλο ερμηνεία».

Με την ανακοίνωσή του ονόματός της, η τραγουδίστρια αγκάλιασε το σύντροφό της, Rich Paul, και τη συνάδελφό της Lizzo, ενώ οι άλλοι υποψήφιοι σηκώθηκαν όρθιοι να τη χειροκροτήσουν.

Στην ομιλία της, ωστόσο, με δάκρυα στα μάτια, αφιέρωσε το βραβείο στο πιο ξεχωριστό άτομο τη ζωή της, τον 10χρονο γιο της, Angelo.
Όπως είπε, ο σύντροφός της την είχε συμβουλεύσει να «μη βάλει τα κλάματα» αν κερδίσει κάποιο βραβείο, «αλλά να ‘μαι που κλαίω».

Στην ομιλία της, με δάκρυα στα μάτια, αφιέρωσε το βραβείο στο πιο ξεχωριστό άτομο τη ζωή της, τον 10χρονο γιο της, Angelo.
Όπως είπε, ο σύντροφός της την είχε συμβουλεύσει να «μη βάλει τα κλάματα» αν κερδίσει κάποιο βραβείο, «αλλά να ‘μαι που κλαίω».

«Έγραψα την πρώτη στροφή του τραγουδιού στο ντους, όταν επέλεξα να αλλάξω τη ζωή του γιου μου» πρόσθεσε. «Είναι σεμνός και ευγνώμων και δεν σταμάτησε ποτέ να με αγαπάει».

Στη διάρκεια της βραδιάς η Adele έζησε μια ακόμα έκπληξη, να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γνωρίσει από κοντά τον Dwayne Johnson, aka The Rock. Ο 50χρονος ηθοποιός πλησίασε, πίσω από την καρέκλα της, και την υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αγκαλιά. Στη συνέχεια, κάθισε δίπλα στην Adele, η οποία έχει κερδίσει πολλές φορές βραβεία Grammy στο παρελθόν.

Δείτε την Adele με το σύντροφό της, Rich Paul:

Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below