Με δύο πρεμιέρες ξεκινά η νέα εβδομάδα στο FOXlife. 9-11 και Grey’s Anatomy επιστρέφουν με νέα επεισόδια και στόχο για άλλη μία σεζόν να καθηλώσουν τους θεατές. Η διπλή πρεμιέρα της Δευτέρας ξεκινάει με Station 19 στις 21.00 και συνεχίζει με Grey’s Anatomy.

Πρεμιέρα για το Station 19

Η σειρά Station 19  ακολουθεί μια ομάδα ηρωικών πυροσβεστών του Σιάτλ, καθώς καθημερινά βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Πρεμιέρα για τον 18o κύκλο του Grey’s Anatomy

Τα νέα επεισόδια Grey’s Anatomy θα προβάλλονται κάθε Τρίτη από τις 2 Νοεμβρίου στις 21.00. Η σειρά που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια κόσμου διεθνώς για πάνω από 15 χρόνια, ακολουθεί τους γιατρούς του Grey Sloan Memorial, καθώς αντιμετωπίζουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, καθημερινά.

Πρεμιέρα για και για τον 5ο κύκλο του 9-11 στις 26 Οκτωβρίου

Μια ημέρα μετά, η συγκίνηση και η δράση συνεχίζονται στο FOX Life.

Η συναρπαστική σειρά από τους Brad Falchuk και Tim Minear επιστρέφει με νέα επεισόδια και την ομάδα πυροσβεστών και αστυνομικών του Λος Άντζελες να είναι έτοιμη για δράση! Στον 5ο κύκλο του 9-1-1 μια σειρά από κυβερνοεπιθέσεις απειλεί συστήματα υπολογιστών, πύργους ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας και νοσοκομεία, ενώ ένα τεράστιο μπλακ άουτ προκαλεί χάος στο Λος Άντζελες.

Ο προηγούμενος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε με μια σειρά από καθοριστικές εξελίξεις για τους πρωταγωνιστές: ο Eddie (Ryan Guzman) παραλίγο να χάσει τη ζωή του μετά από πυροβολισμό, ο Buck (Oliver Stark) βρίσκεται και επίσημα σε σχέση, ενώ ο Bobby (Peter Krause) και η Athena (Angela Bassett) έδωσαν μάχη για να σώσουν το γάμο τους.

Ο Albert (John Harlan Kim) έγινε πυροσβέστης, η Nia (Margot Catherine Terry) εισχώρησε ξανά στη ζωή των Hen (Aisha Hinds) και Karen (Tracie Thoms) μέσα από μια τυχαία συνάντηση με τη βιολογική της μητέρα και η νέα μαμά Maddie (Jennifer Love Hewitt) παραδέχτηκε στον Chimney (Kenneth Choi) ότι η ζωή της είναι πιο σκοτεινή από αυτό που δείχνει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below