Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα, 15 Μαΐου, η κόρη της Gwyneth Paltrow, Apple. Η ηθοποιός με ένα post στο Instagram εξέφρασε την αγάπη και τις ευχές της, αν και παραδέχθηκε πως δεν έχει λόγια για να περιγράψει τα όσα νιώθει.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανη για τη γυναίκα που είσαι. Είσαι ό,τι είχα ονειρευτεί και πολλά περισσότερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει από συναισθήματα που δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Είσαι μοναδική με κάθε τρόπο», έγραψε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Χαρούμενα γενέθλια αγαπημένο μου κορίτσι. Ελπίζω να ξέρεις πόσο ξεχωριστή είσαι και πόσο φως έφερες σε όσους ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να σε γνωρίσουν. Ειδικά σε εμένα. Θα το λέω συνέχεια και δεν θα σταματήσω, με τα λόγια της θείας Drew, γεννήθηκα την ημέρα που γεννήθηκες. Σε αγαπώ».

Από τη στιγμή που η Apple ήρθε στον κόσμο το 2004, βρισκόταν στο επίκεντρο της προσοχής. «Ο μπαμπάς της σκέφτηκε το όνομα και μου άρεσε εξ αρχής. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο όνομα που θα της ταίριαζε περισσότερο», είπε η μητέρα της σε συνέντευξή της. Η Gwyneth Paltrow και ο πρώην σύντροφός της, Chris Martin, έχουν επίσης μαζί έναν γιο, τον 16χρονο Moses.

Οι αντιδράσεις για το νέο προϊόν της Goop

Η χολιγουντιανή ηθοποιός είναι CEO της εταιρείας GOOP με προϊόντα ομορφιάς και πρόσφατα σε ανάρτησή της ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει πάνες για μωρά που θα κοστίζουν 120$, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Η GOOP κυκλοφόρησε μια βιοδιασπώμενη πάνα πολυτελείας στα 120$ το πακέτο των 12. Και αυτό δημιούργησε αντιδράσεις. Σχεδιάστηκε ακριβώς για να εξοργίσει! Επειδή το να θεωρείς τις πάνες πολυτέλεια σας θυμώνει. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και η φορολογία τους ως είδος πολυτελείας», έγραψε η ηθοποιός σε άλλο post για να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια. Διαβάστε τι ακριβώς ισχύει με τις πάνες της GOOP εδώ.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below