Με ανακοίνωση έκανε γνωστό πριν από λίγες ημέρες η Gwyneth Paltrow ότι κυκλοφορεί τη δική της σειρά από πάνες. Ναι, καλά διαβάσατε, πάνες.

Η σειρά “The Diaper” παρασκευάζεται από παρθένο μαλλί alpaca και κεχριμπαρένια κουμπώματα, τα οποία είναι γνωστά για τις ιδιότητες συναισθηματικής κάθαρσης.

«Η νέα σειρά με βιοδιασπώμενες πάνες με παρθένο μαλλί alpaca και κουμπιά από κεχριμπάρι με ιδιότητες συναισθηματικής κάθαρσης είναι εδώ. Εμπλουτισμένες με έλαιο γιασεμιού και περγαμόντο», έγραφε το caption της ανάρτησης στο επαγγελματικό προφίλ της εταιρείας GOOP, στην οποία CEO είναι η ηθοποιός.

 

Η τιμή για ένα πακέτο των 12 πανών φτάνει τα 120$, πράγμα που εξόργισε τους ακολούθους της ηθοποιού και του brand.

«Στο μεταξύ, εκατοντάδες γονείς δεν μπορούν να αγοράσουν τις συμβατικές πάνες», έγραψε ένα χρήστης με μερικούς άλλους να συμπληρώνουν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι είναι αλήθεια, διότι είναι εξωφρενικό.

Η αλήθεια πίσω από τις πάνες

Στα σχόλια αυτά απάντησε η ίδια η Gwynteth Paltrow με ένα video στο οποίο εξηγούσε πως στόχος της εταιρείας ήταν να εξοργίσει.

«Η GOOP κυκλοφόρησε μια βιοδιασπώμενη πάνα πολυτελείας στα 120$ το πακέτο των 12. Και αυτό δημιούργησε αντιδράσεις. Σχεδιάστηκε ακριβώς για να εξοργίσει! Επειδή το να θεωρείς τις πάνες πολυτέλεια σας θυμώνει. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και η φορολογία τους ως είδος πολυτελείας».
Στη συνέχεια παρότρυνε τον κόσμο να κάνει δωρεές σε έναν οργανισμό που παρέχει είδη πρώτη ανάγκης, όπως γάλα και πάνες, σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

«Παρά την αδήριτη ανάγκη για πάνες, σε 33 πολιτείες των ΗΠΑ, αυτές δεν αντιμετωπίζονται ως είδος πρώτης ανάγκης. Φορολογούνται ως είδος πολυτελείας. (Η τιμή που δώσαμε είναι τα χρήματα που δίνει μία οικογένεια σε φόρους για πάνες τον χρόνο)», ανέφερε επίσης το post.

Βέβαια, όσοι πίστεψαν πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι αληθινό δικαιολογούνται απολύτως, αφού προϊόντα της ίδιας εταιρείας, όπως το κερί “Smells like my Vagina”, που ισχυρίζεται πως μυρίζει όπως ο κόλπος της Gwyneth Paltrow, στοιχίζει σχεδόν 2,000$.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below