Σχεδόν 40 ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο της Olivia Newton John, της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της ως “Sandy” στην ταινία “Grease”, αλλά και από τα τραγούδια της. Ο Keith Urban, σύζυγος της Nicole Kidman, μοιράστηκε πρόσφατα μία άγνωστη ιστορία για το πώς η καλλιτέχνης συνέβαλε στη γνωριμία και τον γάμο του.

Σε ραδιοφωνική συνέντεξή του είπε: «Γινόταν ένα event το 2005, στο οποίο τιμούσαν εμένα, τη Nicole και τον Mel Gibson ως τους Αυστραλούς καλλιτέχνες που τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά εκτός συνόρων. Μου είχαν ζητήσει να προτείνω έναν άνθρωπο δικό μου για να με “παρουσιάσει”. Σκέφτηκα την Olivia, μιας και τότε συνεργαζόμασταν. Οπότε της το ζήτησα. Εκείνη με παρουσίασε στο κοινό και με σύστησε σε όλους και τη Nicole εκείνο το βράδυ. Το βράδυ που γνώρισα τη γυναίκα μου. Αυτό το κρατάω πάντα στην καρδιά μου».

Ο τραγουδιστής της country είπε επίσης: «Η Olivia Newton John ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που υπήρχαν πάντα στη ζωή μας». Λίγες ώρες μετά τον θάνατό της τόσο ο Keith Urban όσο και η Nicole Kidman μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την Olivia Newton John. «Η Livvie έφερνε το πιο δυνατό φως στον κόσμο. Τόση αγάπη, τόση χαρά, τόση ευγένεια. Πάντα θα είμαστε αφοσιωμένοι σε εσένα», είχαν γράψει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below