Για τις θέσεις και τον σχεδιασμό της κυβέρνησης αναφορικά με το δημογραφικό ζήτημα μίλησε πρόσφατα σε σχετικό συνέδριο η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα. Δόμνα Μιχαηλίδου. Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα σατινέ πουκάμισο σε ιδιαίτερο χρώμα, το οποίο θεωρείται μεγάλη τάση αυτό το φθινόπωρο. Το συνδύασε με μία δαντελωτή φούστα σε nude απόχρωση και γόβες στο ίδιο χρώμα.

Το φούξια, high neck πουκάμισό της πρoσέθετε φως στο neutral σύνολο και έκανε μια ωραία αντίθεση με τα υπόλοιπα κομμάτια. Για πανωφόρι κράτησε ένα blazer σε μπεζ απόχρωση με χρωματιστές λεπτομέρειες. Ολοκλήρωσε το outfit της με αξεσουάρ που έκαναν σαφή αναφορά στην χώρα μας, αφού είχαν πάνω τους την ελληνική σημαία και τα οποία είχε φορέσει ξανά σε παλαιότερη εμφάνισή της. Δείτε τη εδώ.

NDP

Επέλεξε τα ίδια ρούχα και για τη βράβευση των Ελλήνων Παραολυμπιονικών, όπως η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, από γνωστό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό.

@domna_michailidou

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει τις γυναίκες πολιτικούς με πιο συντηρητικές εμφανίσεις, αλλά η Δόμνα Μιχαηλίδου έχει αποδείξει πως το στυλ και το χρώμα έχουν θέση στο κοινοβούλιο. Οι κατά καιρούς εμφανίσεις της μέσα και έξω από τη Βουλή έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα. Δείτε εδώ την ιδιαίτερη ολόσωμη φόρμα που επέλεξε για την εμφάνισή της στο Ηρώδειο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below