Η Gigi Hadid αποκάλυψε επιτέλους το όνομα της κόρης της. Πριν από 4 μήνες το 25χρονο μοντέλο καλωσόρισε στη ζωή το πρώτο της παιδί από τον Zayn Malik και παρά το γεγονός ότι δεν είχε αναφέρει μέχρι στιγμής τίποτα στα ΜΜΕ, μας ενημέρωσε για το όνομα που της έδωσαν μέσω Instagram και μάλιστα με κάπως… πλάγιο τρόπο.

Για την ακρίβεια, άλλαξε τα στοιχεία στο μικρό βιογραφικό του προφίλ της, όπου κάτω από το όνομά της πλέον αναγράφεται η φράση “khai’s mom”, δηλαδή η μαμά της Khai.

Σύμφωνα λοιπόν με τους φανς της, αυτό είναι και το όνομα της μικρής. Η νέα μαμά στο μεταξύ, δημοσίευσε επίσης ένα instastory στο οποίο ποζάρει με την κόρη της, χωρίς να διακρίνεται καλά στο λήψη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Θυμίζουμε ότι στις 23 Σεπτεμβρίου -πάλι μέσω Instagram- το νεαρό μοντέλο είχε ανακοινώσει τη γέννηση του καρπού του έρωτά της από τον Zayn Malik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

In April, a source told ET that the model was pregnant after getting back together with 27-year-old Malik at the end of last year, and was already 20 weeks along. Though Hadid remained private about her pregnancy for the most part, she did share pictures of her baby bump with fans, including behind-the-scenes footage from a glamorous maternity shoot she did in July.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below