Μία από τις συμβουλές που κάποιοι δίνουν για το πρώτο ραντεβού και που πολλάκις έχουν αποδειχθεί σοφές, είναι να παρατηρείς το πώς συμπεριφέρεται ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου στο προσωπικό της εστίασης.

Μερικά χρόνια πριν, αν έβγαινες με τη Hailey Bieber, τα σημάδια μπορεί να μην ήταν τόσο… καλά. Τουλάχιστον όπως υποστηρίζει μέσω ενός Tik Tok video, η Julia Carolan που παλαιότερα δούλευε στην υποδοχή ενός καλού εστιατορίου στο Μανχάταν. Μεταξύ άλλων, βαθμολόγησε από 1 έως 10 (άριστα) με επιχειρήματα διάφορους διάσημους που χρειάστηκε να εξυπηρετήσει κατά τη διάρκεια της δουλειάς της.

«Αυτό πρόκειται να συζητηθεί. Τη συνάντησα αρκετές φορές και κάθε φορά δεν ήταν ευγενική. Πραγματικά θέλω να τη συμπαθήσω, αλλά πρέπει να της δώσω ένα 3,5 στα 10. Λυπάμαι»
, ανέφερε στο βίντεο που κατέληξε να γίνει τόσο viral ώστε να φτάσει στα αυτιά της Bieber.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt xo ##greenscreen ##manhattan ##fyp ##foryoupage ##celebrity ##rating ##newyork

♬ OUT WEST – JACKBOYS & Travis Scott

Το μοντέλο δε δίστασε να αφήσει ένα απολογητικό σχόλιο για την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά του: «Μόλις έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο και θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ αν ποτέ σου πέρασα κακή ενέργεια ή είχα κακή συμπεριφορά. Αυτό δεν είναι ποτέ η πρόθεσή μου».
Βέβαια, η Kylie Jenner στο εν λόγω βίντεο πήρε 2/10, αφού άφησε 20 δολάρια φιλοδώρημα για ένα λογαριασμό 500 δολαρίων, γεγονός που προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο από το προσωπικό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below