Για τις σχέσεις, αλλά και το πώς μπορούν να λειτουργήσουν αν ένα από τα δύο μέλη είναι δημόσιο πρόσωπο μίλησε στο PEOPLE (The TV Show!) η Jennifer Aniston, η οποία εκμυστηρεύτηκε πως θα επιθυμούσε ο επόμενος σύντροφος που θα βρει να μην είναι κάποιος από τη βιομηχανία της υποκριτικής.

«Το έχουμε δει να συμβαίνει. Ασφαλώς και μπορεί να δουλέψει», είπε για το ενδεχόμενο μια επιτυχημένης σχέσης ανάμεσα σε ένα διάσημο πρόσωπο και έναν άνθρωπο που δεν ανήκει στο star system. «Σε αυτό ελπίζω. Σε κάποιον που δεν έχει απαραίτητα σχέση με τη βιομηχανία. Αυτό θα ήταν ωραίο», συμπλήρωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Αφού διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στα Φιλαράκια,  David Schwimmer, αποκάλυψε σε προηγούμενη συνέντευξή της πως δεν θα δοκίμαζε ποτέ κάποιο dating app. «Σίγουρα όχι», είχε πει. «Θα μείνω στις παραδοσιακές μεθόδους ραντεβού», ενώ δεν αρνήθηκε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου. «Δεν ξέρω. Αυτό που θέλω είναι ένας σύντροφος να περνάμε όμορφα. Αυτό θα έπρεπε να ζητάμε όλοι. Δεν χρειάζεται να είναι επίσημο στα χαρτιά», είχε δηλώσει.

Υπενθυμίζουμε ότι η Jennifer Aniston ήταν παντρεμένη από το 2000 έως το 2005 με τον Brad Pitt και από το 2015 έως το 2018 με τον Justin Theroux.

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below