Η είδηση ότι η Jennifer Aniston έκανε instagram κατάφερε να γίνει το νούμερο ένα θέμα συζήτησης τα τελευταία 24ωρα. Όχι άδικα αφού ο αριθμός των followers της ανέβηκε τόσο γρήγορα που της έδωσε μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες αφήνοντας πίσω της ακόμα και τον πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle. Η 50χρονη ηθοποιός δεν μπήκε τώρα στον κόσμο των social media, όπως παραδέχτηκε στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live!, καθώς είχε έναν “μυστικό” λογαριασμό για να βλέπει τι κάνουν οι φίλοι της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ο λόγος που αποφάσισε να κάνει επίσημο λογαριασμό ήταν γιατί ήθελε να δει πώς λειτουργεί όλο αυτό. Και το μαθαινει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο. Όλοι οι φίλοι της αλλά και απλοί θαυμαστές της την υποδέχτηκαν με προτότυπες ιδέες. Μία από τις καλύτερες ήταν αυτή της συνονόματής της, Jennifer Garner. Η αγαπημένη ηθοποιός απέδειξε ότι είναι fan των Friends αφού ανέβασε ένα βίντεο με μία σκηνή από τη σειρά με ήρωες Lego. Πρόκειται για το παιχνίδι με τις ερωτήσεις που έφτιαξε ο Ross για να αποφασίσουν ποιος θα πάρει το διαμέρισμα τής Monica.

Θυμήσου τη σκηνή από την επιτυχημένη σειρά που φέτος γιορτάζει και τα 25 χρόνια από την ημέρα της κυκλοφορίας της. Παρόλο που έχουν περάσει 15 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες του κοινού σε όλο τον κόσμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below