Πριν από περίπου δέκα ημέρες, η Selena Gomez εξέπληξε τον κόσμο όταν ακολούθησε την Bella Hadid στο Instagram. Και σε περίπτωση που δεν παρακολουθείς τις ειδήσεις των διασημοτήτων, ο λόγος για τον οποίο το συμβάν ήταν τόσο αξιοσημείωτο είναι ότι τόσο η Selena όσο και η Bella έβγαιναν με τον The Weeknd: η Selena από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Οκτώβριο του 2017 και η Bella “on και off” για τα τελευταία τέσσερα χρόνια (σε αυτή τη φάση είναι μάλλον οff  παρεπιπτόντως).

Η Bella εξακολουθεί να μην ακολουθεί τη Selena, αλλά φαίνεται ότι εκείνη προσπαθεί να γίνει φίλη με το supermodel, αφού χθες έκανε  like σε μία από τις φωτογραφίες της Bella και άφησε ένα γλυκό σχόλιο που έλεγε: “Stunning 😍”.

Αλλά στη συνέχεια έγινε λίγο περίεργο: Αφού η Selena άφησε το σχόλιο, η Bella διέγραψε ολόκληρο το Insta. Είναι προφανώς πολύ πιθανό η διαγραφή να ήταν συμπτωματική – ίσως η Bella αποφάσισε ότι δεν της άρεσε η φωτογραφία ή κάτι τέτοιο – αλλά κι έτσι να είναι, παραμένει λίγο ύποπτο όλο αυτό, σωστά;

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που η Selena και The Weeknd χώρισαν, σύμφωνα όμως με πηγές: “Η Selena δεν ήταν καλή φίλη ούτε με την Gigi ούτε με τη Bella” ενώ η Selena και η Gigi “ποτέ δεν είχαν ιδαίτερη συμπάθεια μεταξύ τους”.

Τώρα η Gigi και η Selena ακολουθούν η μία την άλλη στο Instagram, άρα αυτό φαίνεται ότι άλλαξε. Όσο για τη σχέση της Bella και της Selena, φαίνεται πως είναι ακόμα αρκετά ψυχρή.