Πριν λίγες μέρες, η Hailey Bieber απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση με τον σύζυγό της και την πρώην του Selena Gomez. Στο podcast της Alex Cooper, μίλησε για όλους εκείνους που την κατηγορούν ως το τρίτο πρόσωπο μεταξύ των δύο τραγουδιστών και για το μίσος που έχει δεχτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι τόσο τρελό όλο αυτό. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτά. Πολύ από το μίσος για το πρόσωπό μου προέρχεται από εικασίες και σχόλια του τύπου ‘Τον έκλεψες’. Αλλά πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Γιατί υπάρχει αλήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Καθώς το μοντέλο δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτά στο παρελθόν, η συνέντευξή της έγινε viral εντός λίγων ωρών. Η Selena Gomez δεν έμεινε αμέτοχη. Σε ένα από τα τελευταία live της στο TikTok, καταδίκασε οποιαδήποτε μορφή εκφοβισμού και χαρακτήρισε τις αντιδράσεις μίσους ως: «χυδαίες και αηδιαστικές».

«Πιστεύω πως μερικά πράγματα, τα οποία δεν χρειάζεται καν να γνωρίζω, είναι απλά άθλια και αηδιαστικά, δεν είναι δίκαιο και δε θα έπρεπε να μιλάνε με τον τρόπο αυτό ποτέ και σε κανένα», δήλωσε η Gomez. «Αν στηρίζετε την Rare», συνέχισε αναφερόμενη στη σειρά μακιγιάζ της, »δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, όμως πρέπει να γνωρίζετε πως την ίδια στιγμή εκπροσωπείτε αυτό που σημαίνει. Και αυτό είναι – πως οι λέξεις έχουν σημασία».

«Οπότε, δεν προέρχονται από εμένα (τα σχόλια μίσους). Και απλά ελπίζω όλοι εσείς να αντιληφθείτε πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε όλους εσάς που με ακούσατε. Να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο της ημέρας σας», είπε η Gomez στο κλείσιμο του live της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές της Gomez και η Bieber έχουν απασχολήσει τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, με κάποιους να κατηγορούν την Gomez για τις αντιδράσεις μίσους. Τον περασμένο Απρίλιο η Hailey Bieber έκανε μία ανάρτηση μέσω της οποίας παρακαλούσε να την αφήσουν ήσυχη. «Δεν κάνω τίποτα. Δεν λέω τίποτα. Παρακαλώ αφήστε με ήσυχη», είχε πει στο video που δημοσίευσε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below