Στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη πριν λίγες ημέρες με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άσπρο Πάτο», την οποία σκηνοθετεί ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης.

Το μαύρο είναι πάντα classy και διαχρονικό. Kάτι που η Σμαράγδα Καρύδη φαίνεται να γνωρίζει καλά, καθώς επέλεξε την ασφαλή επιλογή ενός total black outfit. Το look της συνέθεταν ένα skinny παντελόνι, πουκάμισο, αρβύλες και παλτό. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της επέλεξε ένα από τα πιο ευέλικτα αξεσουάρ, που συνδυάζει πρακτικότητα και στυλ, και δεν είναι άλλο από τη χιαστί τσάντα.

Η ευκολία του να έχεις και τα δύο χέρια ελεύθερα είναι απαράμιλλη. Οι crossbody τσάντες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κι ως οι chic σύμμαχοι του καθημερινού στυλ. Οι σχεδιαστές έχουν πιάσει το μήνυμα και γνωρίζοντας πόσο πολύ διευκολύνουν την καθημερινότητα μας, φροντίζουν να γεμίζουν τις συλλογές τους με νέες προτάσεις και σχέδια που κεντρίζουν μεμιάς την προσοχή.

NDP

Το «παρών» έδωσαν και πολλοί συνεργάτες, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Νίκος Ορφανός, ο Ευθύμης Ζησάκης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Αποστόλης Τότσικας.

NDP
NDP

Πληροφορίες για την παράσταση

Στο «Άσπρο Πάτο», μια ομάδα καθηγητών σχολείου, τέσσερις κολλητοί φίλοι, θέλουν να δοκιμάσουν μια καινούργια προσέγγιση στη ζωή και τη δουλειά: αποφασίζουν να πίνουν σταθερά, μόνο τις εργάσιμες ώρες και να διατηρούν ένα ελαφρύ επίπεδο μέθης σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Σκοπός τους, ν’ αποδείξουν, όπως ακράδαντα πίστευαν ο Χέμινγουεϊ κι ο Τσώρτσιλ, ότι μια λίγο μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα, ανοίγει τη σκέψη στον έξω κόσμο, κάνει τα προβλήματα να φαίνονται μικρότερα και αυξάνει τη δημιουργικότητα. Ένα πείραμα που θα αποδειχθεί εξαιρετικά πετυχημένο για μερικούς, αλλά όχι τόσο πετυχημένο για άλλους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below